Header Ads

Late Phases trailer: Η βεντέτα ενός τυφλού στρατιώτη και ενός λυκανθρώπου μόλις άρχισε


Ο σκηνοθέτης Adrián García Bogliano, γνωστός στον ισπανικό κινηματογραφικό τρόμο (Here Comes the Devil, Cold Sweet), αφήνει την μητρική του γλώσσα και δημιουργεί την πρώτη του αγγλόφωνη ταινία με τίτλο ''Late Phases''

Ο Nick Damici (Stake Land) κάνει εκπληκτική δουλειά στον πρωταγωνιστικό του ρόλο ως Ambrose McKinley, ενός τυφλού βετεράνου του πολέμου, όπου μετακομίζει στο Crescent Bay, μια ειδυλλιακή κοινότητα στα βόρεια της πολιτείας της Νέας Υόρκης.

Όμως το Crescent Bay δεν είναι το κατάλληλο μέρος για να ζήσει κανείς ειρηνικά, καθώς η απομονωμένη αυτή γειτονιά βασανίζεται από μυστηριώδεις φονικές επιθέσεις.

Το πρώτο κιόλας βράδυ στο νέο του σπίτι, ο McKinley γίνεται μάρτυρας μιας βίαιης επίθεσης, από κάτι που είναι πεπεισμένος πως δεν είναι ανθρώπινο!

Το Late Phases είναι μία συναρπαστική ιστορία τρόμου και βασίζεται πάνω σε μια σχέση βεντέτας ενός τυφλού στρατιώτη και ενός λυκανθρώπου... είναι αστείο, δραματικό και αιματηρό!

Επίσης το υπόλοιπο cast της ταινίας αποτελείται από τους Ethan Embry (The Guest), Lance Guest, Tina Louise, Erin Cummings (The Iceman).

Τα ειδικά εφέ, με επικεφαλής τον Robert Kurtzman (From Dusk Till Dawn), θα μας χαρίσουν απολαυστικές σκηνές gore, καθώς και μια εκπληκτική μεταμόρφωση λυκανθρώπου.

Με δύο βραβεία στο Toronto After Dark και με συμμετοχές στα Fantasia και SXSW, το Late Phases θα προβληθεί στο διαγωνιστικό τμήμα του HFF FRIGHT NIGHTS 2015, από 12 εως 18 Μαρτίου στοις αίθουσες του ΑΘΗΝΑΙΟΝ.

Παναγιώτης Θεοχάρης.