Header Ads

Fear the Walking Dead teaser: Με την επιτυχημένη συνταγή του The Walking Dead


Αρχικά το ''The Walking Dead'' ως comic,  κέρδισε μεγάλο φανατικό κοινό και τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ευρέως γνωστό μέσα από την σειρά αλλά και τα βραβευμένα video games.

Πλέον είναι μια επιτυχημένη συνταγή και μπορεί κανείς να κινηθεί εκ του ασφαλούς σε κάτι νέο που θα αφορά τον κόσμο των νεκρών, όπως τον φαντάστηκε ο Robert Kirkman, δημιουργός και σεναριογράφος του τίτλου.

Με αυτό το σκεπτικό φαίνεται να κινήθηκε το κανάλι AMC, όπου κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer της επερχόμενης τηλεοπτικής  σειράς ''Fear the Walking Dead'', η οποία θα πρόκειται για ένα spin-off του The Walking Dead που θα λαμβάνει χώρα στο Los Angeles , λίγες μέρες πριν ξεσπάσει η επιδημία των ζόμπι.

H ιστορία θα επικεντρώνεται σε νέους χαρακτήρες που θα καλούνται να αντιμετωπίσουν την αρχή της μόλυνσης του ανθρώπινου είδους και θα πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Cliff Curtis (A Thousand Words), Kim Dickens (Gone Girl), Frank Dillane (Papadopoulos & Sons) και η Alicia Debnam Carey(Into the Storm). .

Ο πρώτος κύκλος θα αποτελείται μόνο από έξι επεισόδια και η πρεμιέρα θα γίνει το καλοκαίρι στο AMC, όμως ήδη έχει ανακοινωθεί και ο δεύτερος κύκλος  για τον καινούργιο χρόνο.

Παναγιώτης Θεοχάρης.