Header Ads

Το comic Tag γίνεται ταινία από τον σκηνοθέτη του Annabelle


Τα horror sites λένε ότι μοιάζει με το στυλ του It Follows εφαρμοσμένο με διαφορετικό τρόπο σε μια ιστορία με ζόμπι, αλλά νομίζω πως η περιγραφή αυτή είναι παρατραβηγμένη.

Η σειρά comic Tag των Kieth Giffen και Kody Chamberlain, μιλάει για έναν άνδρα που μπαίνει σε σήψη μετά από ένα απλό άγγιγμα από κάποιον άλλον.
Αλλά ο ίδιος μπορεί με τον ίδιο τρόπο να περάσει την κατάρα σε κάποιον άλλον.

Τώρα αυτή η ιστορία του Tag θα μετατραπεί σε ταινία από την Fox και σκηνοθέτη τον John Leonetti, ο οποίος έκανε πέρυσι το Annabelle.

Το Deadline λέει πως αυτό ήταν αρχικά ένα project της Universal, αφού εκείνη είχε τα δικαιώματα για ένα διάστημα.
Όμως τα δικαιώματα έληξαν και σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας μεταξύ των εκδόσεων Boom! Studios και της Fox, η ταινία θα γίνει από τη δεύτερη.

Αυτή είναι η περιγραφή του Tag από τα Boom! Studio:

'Ένας συνηθισμένος άνδρας βολτάρει στο δρόμο μετά από μια διαμάχη με την κοπέλα του, όταν ένας άγνωστος τον αγγίζει (tags him) παραδίδοντας του μια αρχαία κατάρα!
Αρχίζει να πεθαίνει σιγά σιγά, βλέποντας κυριολεκτικά το σώμα του να σαπίζει κάθε μέρα και περισσότερο.

Καταραμένος γαρ, ή θα πρέπει να παραδοθεί ή να βρει το επόμενο θύμα για να του παραδώσει τη κατάρα.'


Η Fox δεν συμπαθεί τα horror και δεν τα προτιμά – με σπάνια εξαίρεση το πρόσφατο Poltergeist, αν και αυτό ήταν περισσότερο ένα project της MGM και της Ghost House.

Για να καταλάβετε, όταν η Fox κάνει ταινία τρόμου, βγαίνει ένα Abraham Lincoln: Vampire Hunter!

Έτσι και αυτό, δεν πρόκειται να βγει πολύ horror αλλά ‘…ένα ψυχολογικό θρίλερ με στοιχεία υπερφυσικού τρόμου και εστίαση σε μια γυναίκα πρωταγωνίστρια’.
Αυτά.