Header Ads

Franceska trailer: Ένα giallo μιας άλλης εποχής


Update:  Ο Nicolas Onetti μόλις μας έστειλε το επίσημο poster της ταινίας, το οποίο θα το δείτε παρακάτω.


Η δεύτερη ταινία των Luciano Onetti και Nicolás Onetti, μετά το Sonno Profondo (Deep Sleep) το 2013, είναι και αυτό giallo, αυτή τη φορά με το τίτλο Franceska.

Η ταινία θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο επερχόμενο Φεστιβάλ Sitges τον Οκτώβριο, γι’αυτό κυκλοφόρησε το επίσημο trailer.

Έχουν περάσει 15 χρόνια από την εξαφάνιση της μικρής Franceska, κόρη του διάσημου παραμυθά, ποιητή και δραματουργού Vittorio Visconti, και η κοινότητα καταδιώκεται από έναν ψυχοπαθή αποφασισμένο για την κάθαρση της πόλης από ‘ακάθαρτες και κολασμένες ψυχές’.

Οι Moretti και Succo, με το στίγμα μιας αναποτελεσματικής αστυνομίας, είναι δύο αστυνομικοί που είναι επιφορτισμένοι να διελευκάνουν το μυστήριο που περιβάλλει αυτά τα ‘Δαντικά’ εγκλήματα. 
Η Francesca φαίνεται να έχει επιστρέψει, αλλά δεν είναι πια το κορίτσι που όλοι ήξεραν ...

Το Franceska δείχνει να είναι ένα old fashion giallo, και αναμφισβήτητα οι Onetti δείχνουν τη προτίμησή τους σε μια πολύ συγκεκριμένη εποχή των ταινιών αυτών.
Η μουσική ακούγεται πολύ παρόμοια με του Suspiria

Το ενδιαφέρον είναι να δούμε αν όλο αυτό βγαίνει καλά ή είναι απλά μία από αυτές τις ταινίες που προσπαθεί να γίνει μέρος μιας εποχής του χτες.