Header Ads

Το Ouija 2 θα είναι καλύτερο από το πρώτο ...χάρη στο Oculus!


Ποιος είπε πως μόνο οι καλές ταινίες γίνονται sequel;
Εντάξει, κανείς δεν το λέει αυτό, ειδικά σε αυτό το site, αλλά μου φάνηκε καλό κλισέ για να αρχίσω το κείμενο.

Το Ouija, εκείνο το περσινό θρίλερ με το επιτραπέζιο παιχνίδι που καλούσες τα πνεύματα …μπλα μπλα μπλα, ήταν ένα μετριότατο θριλεράκι της σειράς (θυμηθείτε το review) και απλώς πήγε συμπαθητικά στο παγκόσμιο box office.

Αυτό το 'συμπαθητικά' σημαίνει $ 100 εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο με έναν προϋπολογισμό μόλις $ 5 εκατομμυρίων.


Αυτό είναι αρκετό κέρδος για την Universal Pictures, την Blumhouse Productions, την Platinum Dunes και τη Hasbro, ώστε να προχωρήσουν σε μια συνέχεια, η οποία έχει ήδη ανακοινωθεί από τον Ιανουάριο.

Τα νεότερα είναι ότι τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Mike Flanagan του σίγουρα καλύτερου Oculus, ο οποίος μάλιστα θα φέρει και μια ηθοποιό μαζί του.

Το Hollywood Reporter αναφέρει πως ο Flanagan ανέλαβε τη σκηνοθεσία του Ouija 2, αφού είναι ήδη μέρος της παραγωγής ως συν-σεναριογράφος μαζί με τον Jeff Howard (πάλι του Oculus).

Επιπλέον, η ηθοποιός Annalise Basso που έπαιξε την νεαρή έκδοση της Karen Gillan στο Oculus, θα έχει έναν ρόλο και στο Ouija 2.

Η πρώτη ταινία επικεντρώθηκε σε πέντε εφήβους που μαζεύονται γύρω από έναν πίνακα Ouija για να επικοινωνήσουν με τον πρόσφατα εκλιπών φίλο τους.
Φυσικά, καταλήγουν να στοιχειώνονται από μια μυστηριώδες υπερφυσική δύναμη.

Ωστόσο, το sequel δεν φαίνεται να ακολουθεί την ίδια τακτική.
Στο Ouija 2, η Basso παίζει μια νεαρή κοπέλα που θρηνεί τον θάνατο του πατέρα της …και αυτό με κάνει να στοιχηματίζω ότι θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί τους και θα γίνει της κολάσεως.

Κάτι σαν το Insidious: Chapter 3, αν και εκεί είχαμε την κόρη να θρηνεί – και να ψάχνει επαφή με - τη μητέρα της.

Θα δούμε.
Πάντως χειρότερο από το πρώτο δεν νομίζω ότι θα βγει.
Εσείς τι λέτε;