Header Ads

I Spit On Your Grave: Vengeance in Mine trailer, poster και εικόνες


Το I Spit On Your Grave: Vengeance in Mine, η τρίτη ταινία του franchise που ξεκίνησε το 2010, βρίσκεται μία ημέρα πριν το άνοιγμα στους κινηματογράφους (9 Οκτωβρίου), και η Anchor Bay Entertainment έδωσε στη δημοσιότητα κι άλλες εικόνες, το poster και ένα μικρό trailer.

Η ίδια εταιρεία κυκλοφόρησε το I Spit On Your Grave το 2010 και το I Spit On Your Grave 2 το 2013, και έτυχαν καλής υποδοχής από τους κριτικούς και τους fans.

Βασισμένο στο original film του Meir Zarchi το 1978, το franchise έχει κερδίσει το σεβασμό τόσο των mainstream όσο και των genre κριτικών. 

Αυτή είναι η υπόθεση στο 3ο:

Η Jennifer Hills (Sarah Butler) εξακολουθεί να βασανίζεται από τη βίαιη σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε πριν χρόνια. 
Άλλαξε ταυτότητα και πόλη, μπήκε σε ομάδα υποστήριξης και αρχίζει να φτιάχνει μια νέα ζωή, από την αρχή.

Αλλά όταν οι δολοφόνοι της νέας της φίλης ελευθερώνονται με τις ιστορίες των κατά συρροήν βιαστών να τη στοιχειώνουν, η Jennifer θα κυνηγήσει τους υπεύθυνους – που το σύστημα τους άφησε ελεύθερους – και θα τους κάνει να πληρώσουν για τα εγκλήματά τους, με τους πιο φριχτούς τρόπους που μπορεί κανείς να φανταστεί.

Πρωταγωνιστούν η Sarah Butler που επιστρέφει από το 1ο, η Jennifer Landon, ο Doug McKeon και ο Gabriel Hogan, ενώ η σκηνοθεσία είναι του R.D. Braunstein.

Δείτε τις εικόνες, το poster και το trailer παρακάτω.




I Spit on Your Grave 3: Vengeance is Mine