Header Ads

Jeruzalem trailer: Πλάσματα Αποκάλυψης στο epic horror του Ισραήλ


Με μια υποψηφιότητα για Καλύτερο Μακιγιάζ στα βραβεία της Ακαδημίας της χώρας του και δύο βραβεία (Κοινού και Μοντάζ) στο εγχώριο φεστιβάλ έρχεται το Jeruzalem, μία …μεγάλων διαστάσεων ισραηλινή ταινία τρόμου που σίγουρα κέντρισε το ενδιαφέρον μου.

Και των Αμερικανών προφανώς, αφού μετά τη προβολή σε φεστιβάλ όπως το Sitges, Fright4Fest κλπ, η φιλική Epic Pictures θα το βγάλει στις ΗΠΑ στις 22 Ιανουαρίου 2016 σε λίγες αίθουσες και σε VoD.

Δύο νεαρές αμερικανίδες που βρίσκονται σε διακοπές, ακολουθούν έναν μυστήριο φοιτητή ανθρωπολογίας σε ένα ταξίδι στην Ιερουσαλήμ. 
Το πάρτι διακόπτεται απότομα όταν το τρίο θα βρεθεί στη μέση μιας βιβλικής Αποκάλυψης. 

Παγιδευμένοι στα αρχαία τείχη της ιερής πόλης, θα πρέπει να βρουν μια διέξοδο, καθώς η μανία της κόλασης έχει εξαπολυθεί επάνω τους. 

Ένα horror Αποκάλυψης, με αναφορές στη Βίβλο και το Χριστιανισμό, μέσα στα τείχη της Αρχαίας πόλης της Ιερουσαλήμ, και με πλάσματα σε γιγαντιαίες διαστάσεις.
Όλα αυτά είναι ένα πολύ ενδιαφέρον μείγμα που έχει μόνο θετικά σχόλια από το κύκλωμα των φεστιβάλ όπου προβλήθηκε.

Στη σκηνοθεσία βρίσκονται οι Doron και Yoav Paz, στη δεύτερη σκηνοθετική δουλειά τους, και πρωταγωνιστούν οι Yael Grobglas, Yon Tumarkin και Danielle Jadelyn.

Δείτε το πολύ ενδιαφέρον trailer.