Header Ads

Το Alien: Covenant θα έχει όλα τα alien που αγαπήσαμε!


Όχι πολύ καιρό πριν, μάθαμε ότι ο επίσημος τίτλος του Prometheus 2 θα είναι Alien: Covenant, με την ιστορία να κάνει άμεση σύνδεση με το κλασικό sci-fi horrot του 1979, το Alien

Η συνέχεια θα ακολουθήσει το πλήρωμα του αποικιακού σκάφους Covenant, το οποίο θα ανακαλύψει κάτι που νομίζουν πως είναι ένας αχαρτογράφητος παράδεισος, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένας σκοτεινός κι επικίνδυνος κόσμος, του οποίου μοναδικός κάτοικος είναι το "συνθετικό" David (Michael Fassbender), επιζών του Prometheus.

Τώρα έχουμε κι άλλες λεπτομέρειες σχετικά με το είδος των alien που θα …φάνε το νέο πλήρωμα στην κατά πάσα πιθανότητα καταδικασμένη αποστολή του, που θα χαροποιήσει ιδιαίτερα εμάς τους fans.

Μιλώντας στο The Wrap, ο Ridley Scott αποκάλυψε ότι θα φέρει πίσω μερικά από τα θρυλικά πλάσματα που δημιούργησε ο συχωρεμένος H.R. Giger
Όταν ρωτήθηκε για το είδος των πλασμάτων στην ταινία, ο Scott είπε:

"Θα τα έχουμε όλα. Αυγά, αυτά που κολλάνε στο πρόσωπο, αυτά που βγαίνουν από το στήθος και φυσικά, το μεγάλο αγόρι!

Το Prometheus μας έδωσε κάποια νέα είδη alien, αλλά και ένα γιγαντιαίο είδος ‘τυλίγματος’ στο πρόσωπο, όταν στη τελευταία σκηνή ένα τέτοιο τυλίχθηκε γύρω από έναν Μηχανικό και έτσι κατέληξαν σε μια πρώιμη μορφή του Xenomorph. 

Ο Scott αποκάλυψε επίσης κάτι περισσότερο για την ιστορία του Alien: Covenant:

Θα πάνε στον πλανήτη από όπου προήλθαν οι Μηχανικοί και θα συναντήσουν το εξελισσόμενο πλάσμα που εκείνοι δημιούργησαν.Γιατί το έκαναν; Γιατί να κάνουν ένα τέτοιο τρομακτικό θηρίο; Έμοιαζε σαν βιο-μηχανικό, ή μήπως σαν ‘όπλο’;Έτσι, η ταινία θα τα εξηγήσει αυτά και θα επανασυστήσει τα alien στο κόσμο’.

Απλά, να θυμάστε ότι ο Scott, επίσης πρόσφατα αποκάλυψε ότι το Alien: Covenant θα είναι τελικά η πρώτη από μια νέα τριλογία, οπότε δεν μπορεί να έχει όλες τις απαντήσεις που θα θέλαμε.

Τα σχόλιά σας;