Header Ads

Cherry Tree trailer: Οι μάγισσες είναι πιο κοντά μας από όσο νομίζουμε


Ο σκηνοθέτης David Keating κάνει ταινία κάθε πέντε χρόνια.
Κακώς, γιατί η προηγούμενη δουλειά του ήταν το εξαιρετικό Wake Wood το 2010, που πυροδότησε και μια ενδιαφέρουσσα συζήτηση εδώ στο Horrorant.

Στο νέο του εγχείρημα που λέγεται Cherry Tree, ο Keating εξερευνά έναν σκοτεινό και διεστραμμένο κόσμο όπου η ζωή και ο θάνατος δεν είναι παρά απλές ενοχλήσεις για μία ομάδα μαγισσών.

Ο κόσμος της Faith γυρίζει ανάποδα όταν ανακαλύπτει πως ο αγαπημένος της πατέρας πεθαίνει. 
Όταν η μυστηριωδώς δελεαστική Sissy Young γίνεται η νέα κάτοικος του χωριού, η Faith βρίσκει ένα συμπονετικό πνεύμα και τη πολυπόθητη μητρική φιγούρα. 

Αυτό που δεν ξέρει είναι ότι η Sissy είναι η επικεφαλής μιας ομάδας αθάνατων μαγισσών που χρησιμοποιούν το καρπό μιας αρχαίας κερασιάς σε μια μυστική τελετουργία η οποία αποκαθιστά τη ζωή στους νεκρούς και τους ετοιμοθάνατους.

Η Sissy προσφέρεται να θεραπεύσει τον πατέρα της Faith, με αντάλλαγμα ένα παιδί, και γρήγορα η Faith μένει έγκυος με ένα μωρό που μεγαλώνει με ανησυχητικό ρυθμό.

Στο Cherry Tree πρωταγωνιστούν η Anna Walton και η Naomi Battrick.
Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 8 Ιανουαρίου 2016 σε VoD και σε επιλεγμένες αίθουσες, γι’αυτό μόλις κυκλοφόρησε το poster και το επίσημο trailer.