Header Ads

The Chainsaw Sally Show (season 2) DVD-set review


Πριν από λίγες μέρες διαβάσατε το κείμενο μου για την πρώτη σεζόν αυτής της διαδικτυακής σειράς, και τώρα ήρθε η ώρα και για τη δεύτερη.

Έγινε ένα μπέρδεμα στην παραγγελία του 2-DVD set μου, αλλά οι άνθρωποι του Chainsawsallyshow.com είναι τόσο ευγενικοί και εξυπηρετικοί που έλυσαν άμεσα το πρόβλημα και τώρα το έχω στην κατοχή μου και μάλιστα με αυτόγραφα των δημιουργών!

Στο Porterville, η Sally [η April Monique Burril του The Good Sisters (2009)], ο αδερφός της [Azman Toy] και το κατοικίδιο τους [η Nicolette le Faye του Call Girl of Cthulhu (2014)] θα μπούνε σε νέες περιπέτειες γεμάτες (chainsaw) splatter και (μαύρο) χιούμορ.

Στο επεισόδιο Heinous Crime κάνει την πρώτη του εμφάνιση ένας νέος μανιακός δολοφόνος, ο Angel Eyes [τον υποδύεται ο δημιουργός και σκηνοθέτης της σειράς Jimmyo Burril].

Στο επεισόδιο Filthy η April Monique Burril κάνει έρωτα με τη Debbie Rochon [Tromeo and Juliet (1996)] και τα σαγόνια σας θα πέσουν στο πάτωμα.

Στο πολύ αστείο επεισόδιο Ruby’s Shitty Day τραυματίζεται το πέος του Ruby [Azman Toy].

Στο επεισόδιο Stop the Press η Sally σκοτώνει έναν ενοχλητικό δημοσιογράφο [ο Rob Dimension του Daisy Derkins vs. The Bloodthirsty Beast of Barren Pines! (2013)] στην πιο εντυπωσιακή σκηνή της σεζόν.

Στο επεισόδιο Death & Pussy ο Jimmyo Burril απαγάγει τη Nicolette le Faye.

Στο επεισόδιο Suck Fist Bitch θα δείτε παλούκωμα με φωτιστικό.

Ο Ruby συλλαμβάνεται στο επεισόδιο A Bigger Boat.

Στο επεισόδιο Push γίνεται η μεγάλη μονομαχία ανάμεσα στη Sally και τον Angel Eyes.

Τα NTSC δισκάκια παρουσιάζουν όλα τα επεισόδια της σεζόν (σε widescreen aspect ratio) και προσφέρουν τις εξής πρόσθετες παροχές: audio commentaries με τους συντελεστές, και δύο αριστουργηματικά μικρού μήκους με τη Sally.

Χρήστος Μουρούκης.