Header Ads

Το Wolverine 3 στα βήματα του Deadpool.


Το Deadpool έκανε άνοιγμα $ 132 εκατομμύρια στην Αμερική, νούμερο εντυπωσιακό σε κάθε περίπτωση, ειδικά αν συνυπολογίσεις και το R rating της ταινίας. 

Η συμβατική συλλογιστική λέει πως το PG-13 είναι αναγκαίο αν θέλεις να κάνεις μεγάλες εισπράξεις, γιατί μια καταλληλότητα R (μόνο με συνοδεία ενηλίκων οι κάτω των 17) προφανώς αποκλείει ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι του δυναμικού κοινού.

Κι όμως, το R rating δεν έβλαψε το Deadpool, αντίθετα φαίνεται να το βοήθησε.
Έδωσε στους θεατές να καταλάβουν πως δεν επρόκειτο απλώς για άλλη μία αγαθή και safe comic based ταινία, και αυτοί τρέξανε κατά κύματα για να δουν περί τίνος πρόκειται.

Φυσικά, αυτά το Hollywood τα λαμβάνει υπόψην.
Τις τελευταίες ημέρες, το ερώτημα που κυριαρχεί στον χώρο είναι το κατά πόσο το Deadpool θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα εντελώς νέο κύμα στις ταινίες με Ακατάλληλους ηπερήρωες.

Και ενώ είναι πολύ νωρίς για να το πει κάποιος με σιγουριά, η 20th Century Fox εμφανίζεται έτοιμη να αναλάβει το ρίσκο.
Οι φήμες λένε ότι το στούντιο εξετάζει να προκαλέσει μια καταλληλότητα R για την επερχόμενη ταινία Wolverine, που σκηνοθετεί ο James Mangold και παίζει φυσικά ο Hugh Jackman.

Και είναι περισσότερο πληροφορίες παρά φήμες, καθώς η ίδια η 20th Century Fox μοίραζε φυλλάδια στο ToyFair όπου ανέμενε μια R βαθμολογία για την επερχόμενη ταινία (δείτε την φωτογραφία).


Για να είμαστε σαφείς: αυτό δεν επιβεβαιώνει με σιγουριά ότι το Wolverine 3 θα αξιολογηθεί με R rating, αφού η ταινία δεν έχει καν αρχίσει γυρίσματα.
Απλά, η 20th Century Fox έχει όλο το χρόνο να προσπαθήσει να φτιάξει μια Ακατάλληλη ταινία.
Το 
είναι προγραμματισμένο για την 3η Μαρτίου 2017.