Header Ads

Madre trailer: Η Χιλή θα έχει ίσως το καλύτερο θρίλερ στο SXSW!


Μία εκπληκτική ταινία από τη Χιλή πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στο ερχόμενο φεστιβάλ SXSW.
Τίτλος της, Madre, από τον σεναριογράφο και σκηνοθέτη Aaron Burns.
Που βασίζεται αυτός ο ενθουσιασμός;
Πέρα από την πολύ πρωτότυπη ιδέα, μόλις κυκλοφόρησε ένα εξαιρετικό trailer που, αν και τα λέει όλα, δεν πρόκειται να σε κάνει να το προσπεράσεις.

Η Diana Prieto (Daniela Ramirez) είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, ενώ προσπαθεί να φροντίζει το πρώτο της παιδί, τον Martin, ο οποίος είναι μάλλον αυτιστικός και έχει σοβαρά προβλήματα επιθετικότητας.

Κανείς δεν μπορεί να τη βοηθήσει (οι babysitters δεν σηκώνουν καν τα τηλέφωνα), και ο άντρας της, Tomas (Cristobal Tapia Montt) βρίσκεται μακριά επί μήνες, δουλεύοντας.
Κι ενώ η Diana βρίσκεται σε οριακό σημείο με τον Martin, βρίσκει τυχαία την Luz (Aida), μία ηλικιωμένη γυναίκα από τις Φιλιππίνες, που με κάποιο αλλόκοτο τρόπο, φαίνεται να κουμαντάρει τον μικρό μιλώντας του στη γλώσσα της.

Ο Martin αρχίζει να βελτιώνεται υπό την εποπτεία της Luz, αλλά η Diana αρχίζει να ανησυχεί και να υποπτεύεται ότι η Luz χρησιμοποιεί το εμπόδιο της γλώσσας και …τα βουντού για να στρέψει τον Martin εναντίον της μητέρας του και να τον κάνει κάτι …σκοτεινό.

Ο Aaron Burns δεν είναι τυχαίος στο χώρο του τρόμου.
Ξεκίνησε την καριέρα του ως VFX και γραφίστας για τον Robert Rodriquez στα Sin City, Grindhouse και Planet Terror, και αργότερα μετατόπισε την καριέρα του στη Χιλή, όπου εργάστηκε με τον παραγωγό Nicolas Lopez στα Aftershock και Green Inferno.

Το trailer είναι φοβερό και θα κάνουμε τα πάντα να το φέρουμε στο φεστιβάλ σε λίγους μήνες.
Δείτε το.