Header Ads

Alien Covenant trailer: Τα Xenomorphs και οι άλλοι


Το Logan έρχεται στις αίθουσες αύριο, και ποια καλύτερη ευκαιρία για τη 20th Century Fox να κυκλοφορήσει το νέο trailer του υπερ-πολυαναμενόμενου Alien: Covenant (αφού πρώτα διέρρευσε στο ιντερνέτ χθες το βράδυ)!

Ο Ridley Scott επιστρέφει στις ρίζες του Alien franchise, που μας τρομοκράτησε και έμεινε κλασικό στην ιστορία του τρόμου επιστημονικής φαντασίας.
Αυτή τη φορά είναι το πλήρωμα του Covenant που θα αντιμετωπίσει κάποια θανατηφόρα πλάσματα σε ένα μακρινό πλανήτη. 

Και σε αυτό το trailer υπάρχουν όλα όσα θέλαμε να δούμε: Υπάρχουν facehuggers, πλήρης εμφάνιση των xenomorphs και ακόμη ένα νέο τέρας που προστίθενται στη παρέα!

Πέρα από το κλασικό στόρι (ένα νέο πλήρωμα δέχεται επίθεση από τερατώδη xenomorphs), φαίνεται να υπάρχει μια άλλη απειλή, καθώς μικροσκοπικοί οργανισμοί φαίνεται να έχουν καταστρέψει σχεδόν όλη τη ζωή σε αυτόν τον πλανήτη, εκτός από τα xenomorphs. 
Ή ίσως αυτά να είναι απλώς μια πιο προηγμένη έκδοση αυτών, που μπορούν να εξαπλωθούν στον αέρα.

Τα καλά νέα είναι ότι ο Ridley Scott υπόσχεται να δώσει απαντήσεις αυτή τη φορά, και όχι να θέσει απλά ερωτήσεις όπως στο Prometheus.
Το πιο ενδιαφέρον είναι ίσως το cast, με Michael Fassbender, Katherine Waterston, Billy Crudup, Danny McBride, Demian Bichir, Carmen Ejogo, Amy Seimetz, Jussie Smollett, Callie Hernandez, Nathaniel Dean, Alexander England και Benjamin Rigby να έχουν όλοι το ρόλο τους στη ταινία, ενώ υποτίθεται ότι θα κάνει και μια μικρή εμφάνιση και ο James Franco.

Οι περισσότεροι από αυτούς πιθανότατα θα καταλήξουν νεκροί (εκτός ίσως από τον Fassbender – αφού τη γλύτωσε …κομμένος στη μέση στο Prometheus), αλλά αυτό είναι μέρος της διασκέδασης.

To Alien: Covenant φτάνει στις 19 Μαΐου.
Δείτε το νέο trailer.
Όλα τα νέα του Alien: Covenant ΕΔΩ.

FilmBoy.