Header Ads

Sleazy Rider (1973): Ένα από τα πιο ερωτικά bikers movie της δεκαετίας του '70


Πάντα μου άρεσαν οι biker ταινίες, αλλά ποτέ δεν κατάλαβα γιατί το mainstream κοινό ξεχώρισε το Easy Rider (1969), και όχι για παράδειγμα το (σαφώς ανώτερο) The Wild Angels (1966). 
Εν πάση περιπτώσει, είναι εμφανές το που παραπέμπει ο τίτλος της παρούσας ταινίας.

Αυτή καταπιάνεται με την δεκαεπτάχρονη Cathy [η Dalana Bissonnette του Flesh Gordon (1974)] η οποία πρόσφατα το «έσκασε» από το σπίτι της, ψάχνοντας – όπως λέει – ελευθερία. 
Συναντά τη συμμορία bikers Conchos (δεν ξέρω αν είναι πραγματική, αλλά δεν θα μου έκανε έκπληξη, καθώς με τόσες ταινίες που παρήγαγε το είδος, πολλά μέλη πραγματικών συμμοριών κλήθηκαν να υποδυθούν τους εαυτούς τους), η οποία για να δεχθεί την ένταξη της στις τάξεις της θα της ζητήσει να περάσει μια σειρά από δοκιμασίες. 

Η πρώτη και πιο εξευτελιστική είναι να παρακαλέσει ένα προς ένα τα μέλη της να κάνουν σεξ μαζί της. 
Όλοι οι άνδρες αρνούνται, και τελικά κάνει σεξ με τη Barbie [η Penny Boran του The Erotic Adventures of Zorro (1972)], αλλά σύντομα η σκηνή θα μετατραπεί σε παρτούζα.

Πιο νωρίς όμως, τους πολύ όμορφους τίτλους αρχής ακολούθησε μια εκτεταμένη σκηνή στην οποία δύο μπάτσοι σταμάτησαν τη συμμορία για υποτιθέμενο έλεγχο, ο οποίος γρήγορα μετετράπη σε παρενόχληση (“Spread your legs, whore” λέει ένα όργανο), και μάλιστα υπό την υπόκρουση oriental μουσικής!

Μια άλλη ενδιαφέρουσα σκηνή βρίσκει μια εκ των πρωταγωνιστριών να αυνανίζεται με πορνοπεριοδικό (ανδρική φαντασίωση γαρ).
Λίγο πριν το φινάλε θα δούμε και έναν ομαδικό βιασμό, και μάλιστα με εύθυμη μουσική υπόκρουση!

Πρόκειται για μια παραγωγή του Marland Proctor [γνωστότερος ως ηθοποιός, σε φιλμ όπως το The Cut-Throats (1969)], σε σενάριο και σκηνοθεσία του Roger Gentry [επίσης γνωστότερος ως ηθοποιός, σε φιλμ όπως το The Ramrodder (1969)].

Χρήστος Μουρούκης.