Header Ads

Oats trailer: Ο Neill Blomkamp πειραματίζεται με τον sci-fi τρόμο!


Στις αρχές του 2015, ο σκηνοθέτης Neill Blomkamp (του ρομποτικού Chappie) είχε αποκαλύψει μέσω Instagram ότι δουλεύει σε ένα νέο sequel της σειράς Alien, το οποίο μάλιστα έχει ήδη παρουσιάσει στη Sigourney Weaver, η οποία είχε ενθουσιαστεί. 
Λίγες ημέρες μετά, το project επιβεβαιώθηκε και επίσημα, προγραμματίζοντας να ξεκινήσει γυρίσματα στο τέλος του έτους.

Ξαφνικά όμως, εκεί γύρω στο Σεπτέμβρη του ίδιου έτους, στο παιχνίδι επέστρεψε δυναμικά ο Ridley Scott δηλώνοντας έτοιμος όχι για ένα αλλά για τρία sequels του πρόσφατου και μετρίως επιτυχημένου Prometheus
Όπως ήταν -δυστυχώς- αναμενόμενο, η Fox έβαλε τη ταινία του Blomkamp στο ράφι, με την ελπίδα να τη κατεβάσει αφού τελειώσει με τις δικές του ταινίες ο Scott.

Όπως αποδείχτηκε όμως, το πρόσφατο Alien Covenant δεν ήταν μόνο μια τραγική ταινία, αλλά με τη νέα τροπή που έδωσε στον μύθο των Xenomorphs ανάγκασε τη ταινία του Blomkamp να καταλήξει στα σκουπίδια, αφού δεν είχε πια σεναριακή συνοχή, όπως παραδέχτηκε και πριν λίγο ο δημιουργός της.

Όσον αφορά τα επόμενά του σχέδια, ο Νοτιοαφρικανός αποκάλυψε ότι ετοιμάζει ένα νέο φιλμ στο κόσμο του Disctrict 9, και δε βλέπει την ώρα να ξαναδουλέψει με τη WETA.
Μέχρι αυτό να γίνει πραγματικότητα, ο Blomkamp έχει καταπιαστεί με μια σειρά experimental shorts με την ονομασία Oats, το trailer των οποίων μπορείτε να δείτε παρακάτω…

Αναδημοσίευση από FilmBoy.