Header Ads

Ποιο θα είναι το μέλλον του Resident Evil;


Μόλις πριν λίγους μήνες είδαμε στις μεγάλες οθόνες το The Final Chapter, την 6η και τελευταία ταινία της σειράς Resident Evil, που όπως κραύγαζε και ο υπότιτλος, υποτίθεται ότι θα ήταν το Τελευταίο Κεφάλαιο.

Όσοι το πιστέψατε, διαβάζοντας τη παρακάτω είδηση θα μοιάζετε με ζωντανό meme, με την παραγωγό Constantin Film, να αποκαλύπτει στο Variety ότι έχουν ήδη στα σκαριά το reboot της σειράς, έχοντας και πάλι στόχο μία νέα εξαλογία.

Παρότι ο πρόεδρος της εταιρίας, Martin Moszkowicz δεν αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες, σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline, ο μέγας James Wan (Saw, Insidious, The Conjuring) θα βρίσκεται στη θέση του παραγωγού, με τον Greg Russo (επερχόμενο Mortal Kombat) να έχει αναλάβει το σενάριο.

Η αλήθεια είναι ότι η είδηση δε προκάλεσε ιδιαίτερη έκπληξη, ειδικά στους οπαδούς της σειράς, αφού οι πρώτες φήμες είχαν εμφανιστεί πολλά χρόνια πριν, όταν το Resident Evil: Apocalypse είχε αποτύχει και οι φωνές για ένα reboot μακριά από το χαρακτήρα της Alice είχαν γίνει ιδιαίτερα έντονες.

Για περισσότερα, θυμηθείτε το Resident Evil Marathon του Filmboy.

Αναδημοσίευση από FilmBoy.