Header Ads

Kill Me Please trailer: Γυναικεία περιέργεια στις γειτονιές του Ρίο!


Το Βραζιλιάνικο Kill Me Please (Mate-me por favor στα Βραζιλιάνικα) έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ της Βενετίας το 2015 (!).
Ακολούθησαν κι άλλα σημαντικά φεστιβάλ όπως το SXSW τον Μάρτιο του 2016 και το Fantastic Fest λίγο αργότερα, αλλά μόλις φέτος (αύριο 1η Σεπτεμβρίου 2017 για την ακρίβεια) θα προβληθεί στους αμερικάνικους κινηματογράφους και στα ψηφιακά.

Η ταινία ακολουθεί μια ομάδα εφήβων κοριτσιών που σπαταλάνε τις μέρες τους περιπλανώμενες στις γειτονιές της Barra da Tijuca του Ρίο ντε Τζανέιρο. 
Όταν μια σειρά φόνων αρχίζει να «τρομοκρατεί τη γειτονιά», αναπτύσσουν μια νοσηρή περιέργεια με τα θύματα, κάτι που τις οδηγεί σε κάποια επικίνδυνα μέρη. 

Στο cast βρίσκουμε τις Valentina Herszage, Júlia Roliz, Mariana Oliveira και Dora Freind, ενώ αυτή είναι η πρώτη σκηνοθετική δουλειά της Anita Rocha da Silveira.

Γυναικεία υπόθεση λοιπόν, σε μια ταινία που είναι ‘εν μέρει εμπνευσμένη από το genre teen slasher της δεκαετίας του 1980’ και περιγράφεται ως ‘…ενοχλητική και αστεία κατάδυση στην εφηβική σεξουαλικότητα, την πνευματικότητα, τη μοναξιά και την ευθραυστότητα’. 

Ψήνεστε;