Header Ads

The X-Files trailer: Η 11η σεζόν υπόσχεται απαντήσεις και συμπεράσματα...


Η αλήθεια βρίσκεται εκεί έξω, αλλά οι Mulder και Scully δεν τη βρήκαν ούτε στη περσινή 10η σεζόν, η οποία – μεταξύ μας – δεν προχώρησε το μύθο ούτε βήμα παρακάτω.

Το πρώτο trailer της 2ης σεζόν του …rebooted The X-Files (η πρώτη – και 10η στη σειρά - έκανε πρεμιέρα την περασμένη χρονιά) προβλήθηκε στο New York Comic-Con πριν κάνα μήνα και υπόσχεται συμπεράσματα για τη δεκαετή συνωμοσία που ψάχνουν ο Fox Mulder του David Duckovny και η Dana Skully της Gillian Anderson, καθώς και για την δεκαετή σχέση των δύο αγαπημένων πρακτόρων του FBI.

Μέχρι που ολοκληρώθηκε και η 10η σεζόν πέρυσι, ο δημιουργός Chris Carter δεν είχε ειδοποιηθεί πως θα υπάρξει και νέος κύκλος, παρόλα αυτά άφησε ένα τεράστιο κενό στο φινάλε, με την υπόνοια πως η Skully έχει απαχθεί από τους εξωγήινους που διοχέτευσαν τον ιό που κατέστρεψε τον Mulder.

Κι όμως, στην αρχή αυτής της σεζόν, η Skully βρίσκεται στο κρεβάτι και ο Mulder ψάχνει τη θεραπεία που θα την κάνει καλά.
Προφανώς κάτι ανατρεπτικό έχει συμβεί, όπως λέει ο ίδιος ο Carter.

Ακόμη δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία για την πρεμιέρα της 11ης σεζόν των X-Files αλλά θα επιστρέψει στο Fox κάποια στιγμή το 2018.