Header Ads

Crystal Eyes (Mirada de Cristal) trailer: Εξαιρετικό Giallo από την Αργεντινή!


Άλλο ένα πολύ καλό φιλμ που μας έρχεται από το Morbido Film Fest του Μεξικό που επιβεβαιώνει την αίσθηση της αυξανόμενης ανόδου του είδους στην Αργεντινή. 
Με ταινίες όπως το What the Waters Left Behind από τους αδελφούς Onetti και το Aterrados από την Demian Rugna, η χώρα δείχνει να δίνει μεγάλες υποσχέσεις στο είδος για τα επόμενα χρόνια.

Οι κινηματογραφιστές Ezequiel Endelman και Leandro Montejano από το Μπουένος Άιρες θέλουν να προσθέσουν τα ονόματά τους σε αυτό το σκηνικό με το Αργεντίνικο giallo Crystal Eyes (Mirada de Cristal).

Μπουένος Άιρες, 1985.
 Είναι η πρώτη επέτειος από το θάνατο της Alexis Carpenter, ενός γνωστού μοντέλου που βρήκε τραγικό θάνατο όταν πυρπολήθηκε κατά τη διάρκεια μιας παράστασης.

Η Lucia L'uccello - αρχισυντάκτρια του σημαντικότερου περιοδικού στο Μπουένος Άιρες - επιλέγει τα supermodels Eva Lantier και Irene del Lago για να τιμήσει την Alexis στην έκδοση αφιερωμένη στην επέτειο του θανάτου του διάσημου μοντέλου. 
Τη νύχτα πριν από τη φωτογράφηση, τα γνήσια φορέματα της Alexis που θα χρησιμοπούσαν τα νέα μοντέλα, εκλάπησαν.
Από εκείνη την στιγμή, τα μέλη του περιοδικού μόδας και του πρακτορείου μοντέλων αρχίζουν να εξαφανίζονται, ένα προς ένα, δια χειρός μιας μυστήριας θηριώδους σιλουέτας με μακρύ μαύρο δερμάτινο αδιάβροχο.

Είναι κάποιος που ζητεί εκδίκηση; 
Ή μήπως η Alexis επέστρεψε από τον τάφο;

Έχουμε το επίσημο trailer.