Header Ads

The Wicked Gift trailer: Αϋπνίες και σε άπταιστα Ιταλικά!


Αύριο, 6 Δεκεμβρίου, βγαίνει στις Ιταλικές αίθουσες η ταινία τρόμου του Roberto D'Antona, με τίτλο The Wicked Gift.
Μια καθαρά Ιταλική παραγωγή, με ένα πολύ ενδιαφέρον trailer.

Ο Ethan είναι ένας νέος σχεδιαστής, ντροπαλός και ήσυχος, που έχει υποφέρει από αϋπνία για πολλά χρόνια εξαιτίας των τρομακτικών εφιαλτών του. 
Δεδομένου ότι δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημά ούτε και με τη βοήθεια της θεραπείας, ο Ethan πείθει τον εαυτό του ότι έχει μια διαταραχή της προσωπικότητας, αλλά χάρη στον καλύτερο φίλο του και σε ένα μέντιουμ θα ξεκινήσει ένα μακρύ ταξίδι που θα τον οδηγήσει στο υποσυνείδητο, εκεί όπου οι εφιάλτες του κρύβουν κάτι πιο σκοτεινό και πολύ πιο επιθετικό από ότι θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί.

Δεν συνηθίζουμε να γράφουμε για τον νεότερο Ιταλικό τρόμο και, λαμβάνοντας υπόψη την κληρονομιά της χώρας στον κινηματογράφο του είδους, μας προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι δεν το κάνουμε. 
Ωστόσο, όποιος ψάχνεται για μια επιστροφή στο ιταλικό είδος του κινηματογραφικού τρόμου, η ταινία του D'Antona είναι αυτή που πρέπει να δει.

…Έστω κι αν το επίσημο ΔΤ σχεδόν …’υπερηφανεύεται’ για το ότι το The Wicked Gift είναι σκηνοθετημένο κατά τρόπο παρόμοιο με την τυπική διεθνή τάση, πολύ διαφορετική από τις ιταλικές κλασικές ταινίες τρόμου.

Ρίξτε μια ματιά στο trailer και αφήστε τα σχόλιά σας.