Header Ads

Ghost Stories trailer: Φαντάσματα στο σανίδι ...της μεγάλης οθόνης!


Ghost Stories είναι ο τίτλος ενός πρωτότυπου θεατρικού που δημιούργησαν οι Βρετανοί Andy Nyman και Jeremy Dyson σε συνεργασία με τον illusionist Derren Brown και ανέβηκε για πρώτη φορά στο Liverpool 2010, πριν μεταφερθεί στο Λονδίνο και από εκεί μέχρι και την Αυστραλία.

Κεντρικός χαρακτήρας του έργου είναι ο καθηγητής παραψυχολογίας Phillip Goodman, ο οποίος δίνει μια διάλεξη για τα παραφυσικά φαινόμενα, παραθέτοντας τρία παραδείγματα ανθρώπων που έζησαν αληθινές παραφυσικές εμπειρίες, ενός νυχτοφύλακα, ενός έφηβου οδηγού και ενός επιχειρηματία που περιμένει το πρώτο του παιδί. 
Οι εν λόγω ιστορίες ζωντάνευαν πάνω στη σκηνή, μέχρι το αναπάντεχο φινάλε που… ερχόταν το μεγάλο twist.

Με την ολοκλήρωση της θεατρικής του πορείας, το Ghost Stories άρχισε να ετοιμάζεται για το κινηματογραφικό του ντεμπούτο, με τους πρωτότυπους δημιουργός να αναλαμβάνουν και το σενάριο και τη σκηνοθεσία.

Η ταινία με πρωταγωνιστές τους Paul Whitehouse (Mortdecai), Alex Lawther (The Imitation Game), Martin Freeman (The Hobbit) και φυσικά τον ίδιο τον Nyman, έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Λονδίνου και αποθεώθηκε ως η καλύτερη ταινία τρόμου της χρονιάς.

Από τον Απρίλιο το Ghost Stories θα βγει στις αίθουσες του κόσμου και δε βλέπουμε την ώρα να το δούμε και στα μέρη μας. 
Δείτε το trailer…

Αναδημοσίευση από FilmBoy.