Header Ads

The Darkest Nothing: Paraphrenia trailer: Ο Φίλιππος Χαλάτσης επιστρέφει!


Ο Φίλιππος Χαλάτσης υποσχέθηκε πως θα έχουμε υλικό από τη νέα του ταινία σύντομα και κράτησε την υπόσχεσή του.
Δείγμα από τη δουλειά του Filip Halo είδαμε στο Horrorant Film Festival ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ 4, με την προβολή του Razor του 2007 και τώρα, θα δούμε το πρώτο επίσημο trailer της νέας ταινίας του, The Darkest Nothing: Paraphrenia.

Αφού πήρε εκδίκηση για την 7χρονη κόρη του, ο William "Neuron" δημιουργεί την πιο αμφιλεγόμενη διαδικτυακή εκπομπή, το πρώτο αληθινό RED ROOM με ζωντανή ροή βίντεο. 
Αυτός και το πλήρωμά του εστιάζουν στην ψυχολογική τρομοκρατία και στο πώς λειτουργεί το ανθρώπινο μυαλό, χρησιμοποιώντας τεχνικές snuff και τρόμου, επικίνδυνες παράνομες μεθόδους και gore.

Η πρώτη live ψυχο-τρομοκρατική συνάντηση επικεντρώνεται στην Judy, μια κοπέλα που υποφέρει από το σύνδρομο Fregoli. 
Δεν είναι σε θέση να διακρίνει τη φαντασίας και τη πραγματικότητα. 
Το μακρύ της ταξίδι στη νοσηρότητα, οι επισκέψεις της στο Dark Web και η εμμονή της για ταινίες τρόμου έχουν καταστρέψει εντελώς την προσωπικότητά της. 
Ο Neuron την αναγκάζει να βιώσει τις εμπειρίες της στο σώμα της, ενώ το πλήρωμά του ασελγεί στο σώμα της για χάρη των θεατών αυτής της δυσάρεστης ιστοσελίδας.
Δεν έχει σημασία τι είναι πραγματικό και τι είναι ψεύτικο. 
Είναι απλώς το πιο κοντινό που μπορεί να φτάσει κανείς στην αλήθεια για τη σκοτεινή πλευρά του ανθρώπινου νου...

Η ταινία είναι μια μοναδική άσκηση στην απόλυτη αγωνία, χωρίς όρια, και επικεντρώνεται σε πραγματικά γεγονότα, πραγματικά εγκλήματα, πραγματικά περιστατικά του Deep και Dark Web, βίντεο και ταινίες / μουσική και πώς όλα αυτά μας επηρεάζουν. 
100 λεπτά γεμάτα αδρεναλίνη χωρίς διακοπή, χωρίς τη συνήθη κινηματογραφική ισορροπία, πιο σκληρά από οποιοδήποτε cyber crime thriller έχετε παρακολουθήσει ποτέ.

Παίζουν η Vanessa Barre, η Kristina Kostiv, ο Piet Baltissen, ο Filip Halo και άλλοι. 

Το The Darkest Nothing: Paraphrenia θα το δούμε στο 5ο Horrorant Film Festival ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ το Μάιο.