Header Ads

Εσύ πόσες ταινίες από το Frightfest έχεις δει στο Horrorant;


Το πλήρες line-up του ανακοίνωσε πριν λίγες ώρες το μεγαλύτερο horror fest της Μεγάλης Βρετανίας και ένα από τα σημαντικότερα του πλανήτη, το Λονδρέζικο FrigthFest που φέτος ετοιμάζει για την 19η διοργάνωσή του.
Σπάζοντας το προσωπικό του ρεκόρ, το FrightFest θα προβάλει συνολικά 70 ταινίες από 18 χώρες.

Το φεστιβάλ θα ανοίξει το γνωστό μας The Ranger, που είχατε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε σε Ευρωπαϊκή Πρεμιέρα στο 5ο Horrorant Film Festival, με τους διοργανωτές να το χαρακτηρίζουν ένα εκρηκτικό μετά-μοντέρνο slasher με γ@μ@το soundtrack και μια καθηλωτική ερμηνεία από την Chloe Levine, σηματοδοτώντας ταυτόχρονα τη πρώτη φορά που το φεστιβάλ ανοίγει με ταινία γυναίκας σκηνοθέτιδας!

Στο line-up βρίσκουμε ακόμα τέσσερεις ταινίες που οι θεατές του 5ου HFF είχαν την ευκαιρία να δουν πρώτοι, το Mirada de Cristal, το Aterrados, το The Laplace’s Demon και το Luciferina, που κέρδισε και το βραβείο Καλύτερης γυναικείας ερμηνείας!

To φεστιβάλ θα κλείσει με το Climax του Gaspar Noé, ενώ στη λίστα βρίσκουμε αρκετές ακόμα ενδιαφέρουσες ταινίες όμως το Summer of 84, το Bad Samaritan του Dean Devlin με τον David Tennant, το Blood Fest του Owen Egerton, το Our House του Anthony Scott Burns, το St. Agatha του Darren Lynn Bousman, το Piercing του Nicolas Pesce, το Heretiks του Paul Hyett, το Upgrade του Leigh Whannell, το Anna and the Apocalypse του John McPhail και το ανθολογιακό The Field Guide to Evil με τον Γιάννη Βεσλεμέ να βρίσκεται μεταξύ των σκηνοθετών.

Τέλος, η πολύ ωραία αφίσα με το χαρακτηριστικό artwork που χαρακτηρίζει το FrightFest είναι φέτος αφιερωμένη στη 200η επέτειο από τη κυκλοφορία του Frankenstein.

Αναδημοσίευση από FilmBoy.