Header Ads

The Grudge trailer: Η Κατάρα επέστρεψε!


Αντίθετα με την Ιαπωνία όπου η σειρά Ju-On συνεχίζει ακάθεκτη εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες, η αμερικάνικη εκδοχή τη, The Grudge δεν είχε ανάλογη επιτυχία, με τις 3 ταινίες που βγήκαν τη περίοδο 2004-2009 να θάβονται η μία περισσότερο από την άλλη... και όχι άδικα.

Παρότι τα σχέδια για ένα reboot έγιναν γνωστό σχεδόν αμέσως μετά το τρίτο κεφάλαιο, χρειάστηκε να περάσει μια δεκαετία για να υλοποιηθεί. 

Όπως φαίνεται όμως, και λίγο ήταν...

Όπως είπαμε το νέο The Grudge είναι reboot, και κρατώντας το βασικό premise του στοιχειωμένου σπιτιού από ένα εκδικητικό πνεύμα κάνει αρκετές αλλαγές στην ιστορία, οι οποίες μένει να δούμε πόσο ουσιαστικές είναι.

Στο σενάριο και τη σκηνοθεσία βρίσκουμε τον Nicolas Pesce (The Eyes of My Mother) και πρωταγωνιστούν οι Andrea Riseborough (Mandy), Demián Bichir (The Nun), John Cho (Searching), Betty Gilpin (A Dog's Journey), Lin Shaye (Insidious: The Last Key), Jacki Weaver (Poms) και Frankie Faison (Cirque du Freak).

Μπορεί το cast να είναι σίγουρα πολύ πιο ενδιαφέρον από την Sarah Michelle Gellar, και το trailer να προσπαθεί να πουλήσει όσο μπορεί τη παρουσία του Sam Raimi στη παραγωγή (ξεχνώντας βέβαια να πει πως την ίδια θέση είχε και στις προηγούμενες ταινίες), όμως το νέο The Grudge μοιάζει μία απ' τα ίδια... τα ληγμένα ίδια.

Η ταινία θα βγει στις αίθουσες τον Ιανουάριο, και το πρώτο trailer είναι αυτό...

FilmBoy