Header Ads

Underwater trailer: Η Kristen Stewart στο βυθό του ωκεανού!


Το επόμενο δίμηνο θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το αν η Kristen Stewart μπορεί να ανταποκριθεί σε πιο mainstream ταινίες και να αποτινάξει μια και καλή τη ρετσινιά των Twilight και Snow White ή αν η ιδιαίτερη φυσιογνωμία και το ακόμα πιο ιδιαίτερο ύφος της, την περιορίζουν σε πιο σινεφίλ παραγωγές και ιδιαίτερους ρόλους.

Μετά το Charlie's Angels λοιπόν, που βγαίνει στις αίθουσες σήμερα, την 29χρονη ηθοποιό θα δούμε σε κάτι τελείως διαφορετικό, το θρίλερ επιβίωσης Underwater.

Σύμφωνα με το σενάριο των Brian Duffield (The Babysitter) και Adam Cozad (The Legend of Tarzan), μια ομάδα επιστημόνων βρίσκεται 11 χιλιόμετρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, στα βάθη του ωκεανού κάνοντας γεωτρήσεις και έρευνες. 

Μέχρι που ένας σεισμός προκαλεί τη σχεδόν ολοκληρωτική καταστροφή του επιστημονικού σταθμού και μόνη τους λύση είναι να βγουν με τις ειδικές στολές στον ανοιχτό ωκεανό, εκεί όπου συνειδητοποιούν πως οι γεωτρήσεις τους έχουν ξυπνήσει κάτι ιδιαίτερα τρομακτικό.

Κάτι μεταξύ Abyss, Alien και The Descent, το Underwater σίγουρα δε βρίθει πρωτοτυπίας αλλά μοιάζει ικανό να μας προσφέρει ένα ιδιαίτερα συναρπαστικό δίωρο.

Δίπλα στη Kristen Stewart (JT LeRoy), θα δούμε τους Vincent Cassel (L'Empereur de Paris), T.J. Miller (Deadpool 2), John Gallagher Jr (The Miseducation of Cameron Post), Jessica Henwick (Iron Fist), Mamoudou Athie (The Front Runner) και Gunner Wright (J. Edgar), ενώ στη καρέκλα του σκηνοθέτη βρίσκουμε τον William Eubank, στη πρώτη του ταινία μετά το πολυσυζητημένο αλλά εν τέλει απογοητευτικό The Signal.

Το Underwater θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις αρχές του νέου έτους, όμως λόγω του ότι για το ελληνικό καλεντάρι εκείνη είναι μια περίοδος γεμάτη Οσκαρικές ταινίες, στα μέρη μας θα το δούμε με αρκετή καθυστέρηση κατά τα τέλη Μαρτίου.

Δείτε το trailer...

FilmBoy