Header Ads

Asylum: Twisted Horror and Fantasy Tales trailer: Η ταινία που θα κάνει Παγκόσμια Πρεμιέρα στις ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ!


Το πρώτο και μεγαλύτερο κινηματογραφικό φεστιβάλ τρόμου στην Ελλάδα επιστρέφει!
Τρεις περίπου μήνες απομένουν για την έναρξη του 7ου Horrorant Film Festival ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ, του πρώτου και μεγαλύτερου κινηματογραφικού φεστιβάλ genre ταινιών στην Ελλάδα.

Οι προετοιμασίες συνεχίζονται με όλο και υψηλότερους ρυθμούς και το screening δε σταματάει λεπτό ώστε να επιλεχθούν οι καλύτερες νέες παραγωγές που θα έρθουν στην Ελλάδα αποκλειστικά για τις «Νύχτες Τρόμου».
Ακόμα απέχουμε αρκετά από την ανακοίνωση της τελικής λίστας όμως οι πρώτες ταινίες έχουν ήδη κλείσει θέση και κυριολεκτικά δεν κρατιόμασταν να μην σας αποκαλύψουμε τη πρώτη μεγάλη πρεμιέρα της φετινής διοργάνωσης.

Με μεγάλη μας χαρά λοιπόν, φέτος θα υποδεχτούμε ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ τη νέα παραγωγή του πολυβραβευμένου Αργεντίνου σεναριογράφου, σκηνοθέτη και παραγωγού αλλά και πιστού φίλου του φεστιβάλ, Nicolás Onetti, Asylum: Twisted Horror and Fantasy Tales.
Το Asylum είναι μια ανθολογία τρόμου, επιστημονικής φαντασίας και μαύρης κωμωδίας βασισμένη σε ιδέα του Michael Kraetzer με τους Guillermo Lockhart και Mauro Croche να γράφουν το σενάριο.

Η κεντρική ιστορία ακολουθεί τον Brandon, ένα stand-up comedian που ετοιμάζεται για το τελευταίο του σόου. 
Οι ιστορίες και τα αστεία του φαίνεται πως βρίσκουν ανταπόκριση στο κοινό, το οποίο δείχνει ενθουσιασμένο. 
Εκείνη όμως ακριβώς τη στιγμή, ο Brandon συνειδητοποιεί πως αυτές οι ιστορίες έχουν μία πολύ στενή σχέση με το παρελθόν του. 
Πιο στενή απ’ όσο μπορεί να φανταστεί…

Ο Nicolás Onetti εκτός από τη παραγωγή έχει και την γενική εποπτεία ως creative director, καθοδηγώντας 12 συνολικά σκηνοθέτες ώστε οι ανεξάρτητες μικρές ιστορίες τους να δέσουν αρμονικά.

Τη λίστα των εν λόγω σκηνοθετών απαρτίζουν οι Damien LeVeck (The Cleansing Hour), Kheireddine El-Helou (Drudge), Mat Johns (A Father's Day), Albert Pintó (Malasaña 32) & Caye Casas (Matar a Dios), Alejandro Damiani (M.A.M.O.N.), Denis Walgenwitz & Vincent Paronnaud (Persepolis), Andrew Desmond (The Sonata), Adam O'Brien (Banshee) και Hendryk Witscherkowsky  (The Last Show), με τον Carlos Goitia να αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία της ιστορίας που δένει όλες τις άλλες μεταξύ τους.

Το επίσημο trailer του Asylum: Twisted Horror and Fantasy Tales μπορείτε να δείτε εδώ:

Αυτή είναι μόνο η αρχή στη λίστα με τις ταινίες που δε πρέπει να χάσετε στο φετινό 7ο φεστιβάλ Νύχτες Τρόμου – Horrorant Film Festival
Ραντεβού το Μάιο!
Ελάτε να σας περάσουμε στην απέναντι όχθη του τρόμου!