Header Ads

Ο Eli Roth ενθουσιασμένος με το sequel του The Last Exorcism

Γνωρίζουμε ήδη ότι η Ashley Bell θα επιστρέψει στο sequel του The Last Exorcism - μη με ρωτάτε για ποιο λόγο θα γίνει sequel, εγώ δε συμφώνησα - και τώρα έχουμε τις πρώτες ειδήσεις για το ποιος θα κάτσει στη καρέκλα του σκηνοθέτη.

Το όνομα αυτού, Ed Gass-Donnelly του περσινού νεο-νουάρ Small Town Murder Songs, για το οποίο σχολίαζα ότι έχει ενδιαφέρουσα σκηνοθετική άποψη και ήταν αρκετά καλό για το είδος του.
Προφανώς το StudioCanal που χρηματοδοτεί εξ ολοκλήρου τη ταινία, είχε την ίδια άποψη.

Σύμφωνα με το Deadline, ο Eli Roth θα επιστρέψει κι αυτός στη παραγωγή μέσω Arcade Pictures και τα γυρίσματα θα αρχίσουν το Φεβρουάριο, με ημερομηνία εξόδου τα τέλη του 2012.

Λέγεται ότι το sequel θα ξεκινά 3 μήνες μετά το τέλος του πρώτου, αλλά φυσικά οι περαιτέρω λεπτομέρειες κρατούνται μυστικές.

Ο Roth πάντως φαίνεται ...ενθουσιασμένος:


'...Πόλύ ενθουσιασμένος που θα συνεχίσουμε την ιστορία.Προφανώς, αν δεις και τον τίτλο του πρώτου, δεν σχεδιάζαμε να κάνουμε sequel. αλλά αγαπήσαμε την ιστορία και είχαμε μια εμπνευσμένη ιδέα για να τη συνεχίσουμε.
Όπως μπορείτε να δείτε και από άλλες ταινίες, οι fans ανά τον κόσμο γοητεύονται από το θέμα κι εμείς θέλουμε να πάμε πιο βαθιά και πιο σκοτεινά αυτή τη φορά.
Το πρώτο δούλεψε εξαιρετικά ως PG-13 ψυχολογικό θρίλερ, μα τώρα θέλουμε να πάμε σε ένα R-rated horror και να δείξουμε τον αληθινό τρόμο.
Και η μεγαλύτερη δημιουργική πρόκληση θα έρθει με το σωστό τίτλο!'

Ο εκ των παραγωγών Eric Newman λέει:
'Εκ μέρους της παραγωγής, είμαστε ενθουσιασμένοι που δώσαμε την επόμενη ιστορία στα ικανά χέρια του Ed Gass-Donnelly.Το νατουραλιστικό ύφος του και οι επιδόσεις του μέχρι τώρα τον κάνουν την καλύτερη επιλογή.'

Δε διαφωνώ για το τελευταίο.
Και αφού όλοι μιλάνε με τέτοια πόρωση, νομίζω θα του δώσω μια ευκαιρία.
Εξάλλου, μήπως έχουμε πολλά άλλα να ασχοληθούμε;