Header Ads

The Cloth trailer: Ο Danny Trejo εξορκιστής!


Από τον σκηνοθέτη Justin Price και με πρωταγωνιστές τους Danny Trejo, Eric Roberts και Rachele Brooke Smith, έρχεται μια νέα ταινία εξορκισμού με τίτλο The Cloth, το οποίο θα βγει προς πώληση στην επερχόμενη αγορά του Βερολίνου.

Με την επίσημη ιστοσελίδα να έχει βγει online, κυκλοφόρησε και το επίσημο poster, το οποίο είναι παρόμοιο με το The Last Exorcism της Lionsgate.

Το The Cloth είναι ένα horror action-sci-fi θρίλερ με επίκεντρο μια μυστική οργάνωση που σχηματίστηκε από τη Καθολική Εκκλησία για να αντιμετωπισθούν οι αυξανόμενες περιπτώσεις δαιμονισμών σε ολόκληρη τη χώρα.

Με την άφιξη του στρατηγού του Διαβόλου Kasdeya στη γη, τα μέλη του Cloth έχουν μόνο επτά ημέρες για να σταματήσουν την εγκατάσταση του απόλυτου κακού στο κόσμο μας.
Και για να σταματήσουν την άφιξη του Βεελζεβούλ, η αποστολή τους εξαρτάται από τον Jason
(Kyler Willett), έναν νεαρό άθεο, που πρέπει να ηγηθεί της επόμενης γενιάς των μελών του Cloth προτού ο Διάβολος και οι στρατιές του περπατήσουν στη Γη.

Το trailer που θα δείτε στη συνέχεια θα ήταν πολύ καλό ...αν δεν υπήρχαν τα sci fi στοιχεία (sorry guys, αλλά εξορκισμός σε στυλ Cowboys and Aliens δεν αντέχεται).




The Cloth trailer από Horrorant