Header Ads

Sadako 3D teaser trailer: 13 χρόνια μετά το πρώτο Ringu, η Sadako επιστρέφει

Και πάνω που άρχιζα να αναρωτιέμαι...
Το πρώτο teaser trailer του νέου sequel του Ringu, του original J-horror στο οποίο βασίστηκε το αμερικάνικο remake The Ring, έφτασε στα χέρια μας.

Γραμμένο και πάλι από τον Koji Suzuki, συγγραφέα του βιβλίου 'The Ring' στο οποίο είναι βασισμένο όλο το franchise, το Sadako 3D φτάνει στις Ιαπωνικές αίθουσες το Μάη και σήμερα έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε μια πρώτη γεύση.

Το 404 Error με χάλασε λίγο να σας πω την αλήθεια, αλλά κατά τα άλλα ανυπομονώ - i love this franchise και θεωρώ το The Ring ως ένα από τα καλύτερα αμερικάνικα remake j-horror ever, ακόμα και συγκρίσιμο με το original.

13 χρόνια μετά την αρχική ταινία Ringu (1998), η Sadako επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη σε 3D!

Η Akane είναι μια καθηγήτρια γυμνασίου που ακούει τους μαθητές της να λένε ότι υπάρχει πραγματικό βίντεο στο διαδίκτυο της αυτοκτονίας κάποιου.
Λέγεται μάλιστα ότι το βίντεο οδηγεί όποιον το βλέπει στην αυτοκτονία.

Η Akane δεν πιστεύει τη φήμη στην αρχή, αλλά όταν ένας από τους φοιτήτές της πεθαίνει μετά την προβολή του βίντεο, εκείνη και ο φίλος της Takanori μοιραία παρασύρονται στη φρίκη που έχει δημιουργηθεί από τον άνθρωπο που εμφανίζεται στο βίντεο αυτοκτονίας, τον Kashiwada.

Πρόθεση του είναι να δημιουργήσει το χάος στον κόσμο, φέρνοντας πίσω τη Sadako και τη δύναμη της κατάρας της.
Τώρα, η Akane πρέπει να αγωνιστεί ενάντια στη Sadako και τον Kashiwada και να σώσει τη ζωή του εαυτού της και του φίλου της.

Το στόρι φαίνεται απλό και αυτό μ'αρέσει.
Η σκηνοθεσία είναι του άπειρου Tsutomu Hanabusa.

Δείτε το teaser trailer στη συνέχεια.
Εντυπώσεις;





Sadako 3D teaser trailer από Horrorant