Header Ads

Dark Circles: Η πρώτη ταινία των Afterdark Originals 2

Από τις στήλες του FilmBoy σας είχα κρατήσει ενήμερους γράφοντας κριτικές για όλες τις ταινίες του Afterdark Horrorfest '09 και '10, καθώς και την εξέλιξη του ως Afterdark Originals το 2011.

Γι'αυτό το τελευταίο μάλιστα, είχα αναφέρει το μπέρδεμα στη διανομή τους που είχε ως αποτέλεσμα να ...χρωστάω ακόμα τρεις από αυτές (The Task, Banshee και 51), αλλά και μία άλλη που ακόμη δεν κυκλοφόρησε!

Ο λόγος για το Re-Kill που, ως 'η καλύτερη παραγωγή μέχρι τώρα' (και αυτά είναι τα λόγια της Afterdark) κέρδισε ευρεία διανομή στις αίθουσες ...'σύντομα'.
Μαθαίνω ότι θα βγει μέσα στο 2012.

Μόλις χθες, το studio έστειλε στο email του FilmBoy τις πρώτες εικόνες για την πρώτη ταινία του Afterdark Originals 2, που έχει τίτλο Dark Circles, το (καλό) poster καθώς και μια πρόχειρη σύνοψη.


Όταν οι νέοι γονείς Alex και Penny αφήνουν τη πόλη και την κίνηση για ένα μέρος στην επαρχία, το άγχος και η στέρηση ύπνου που τους προκαλούν τα παιδιά τους έχουν ως αποτέλεσμα να βλέπουνε και οι δυο πράγματα στο σπίτι που μπορεί να υπάρχουν, μπορεί και όχι.

Η επίμονη παρουσία μιας παράξενης γυναίκας που βλέπουν συνέχεια, τους κάνει να αναρωτιούνται αν υποφέρουν από παραισθήσεις ή αν το νέο σπίτι τους έχει μια σκοτεινή, υπερφυσική παρουσία.

Ενώ ο εύθραυστος αυτοέλεγχος τους ελίσσεται μεταξύ πραγματικότητας και παραληρήματος, ο Alex και η Penny βρίσκονται σχεδόν ανήμποροι να αντιμετωπίσουν την τρομακτική αλήθεια για το τι πραγματικά συμβαίνει σε αυτό το σπίτι.


Το Dark Circles γράφει και σκηνοθετεί ο Paul Soter, ο σεναριογράφος του προπέρσινου The Slammin' Salmon.

Παίζουν ο Johnathon Schaech (του 5 Days of War, του Takers και του Quarantine), η Pell James (The Lincoln Lawyer, Surveillance και Zodiac), η Jennifer Foreman (Seconds Apart) και ο Philippe Brenninkmeyer (The Slammin' Salmon).

Δείτε στη συνέχεια τις εικόνες από το Dark Circles.
Φυσικά, θα είμαστε εδώ για ό,τι νέο κυκλοφορήσει.