Header Ads

Ο Martin και ο Heiter επιστρέφουν στο Human Centipede 3!

Όταν ο Tom Six κυκλοφόρησε το δεύτερο Human Centipede πέρυσι, εδραίωσε το franchise του ως ένα από αυτά τα horror films που πολλοί αγαπούν να μισούν.

Στη πρώτη ταινία έχει έναν παράφρονα γιατρό (Dieter Laser) που ράβει τρία άτομα μαζί από άκρη σε άκρη, ενώ το ασπρόμαυρο sequel είχε έναν διανοητικά κατεστραμμένο τύπο (Laurence R. Harvey) ο οποίος γοητεύεται τόσο πολύ από την πρώτη ταινία που θα εκτελέσει ο ίδιος μια παρόμοια εγχείρηση σε πολλαπλάσια θύματα.

Τώρα, ο Tom Six ετοιμάζει το Human Centipede Part 3 (Final Sequence).

Η αδελφή του και παραγωγός Ilona Six μίλησε στο Entertainment Weekly για τη τρίτη ταινία και ...μάλλον θα έχουμε πολλά να πούμε αφού μίλησε για επιστροφή του Laser και του Harvey, καθώς και κάποιο ρόλο στον ίδιο τον Tom Six!


Είπε επίσης ...


...ότι τα γυρίσματα θα γίνουν Μάιο με Ιούνιο στις νότιες πολιτείες των ΗΠΑ.

Υποσχέθηκε ακόμα ότι 'Όταν η ταινία ολοκληρωθεί το 2013 θα είναι 100% politically correct', αναφερόμενη προφανώς στα προηγούμενα tagline  “100% medically accurate” και “100% medically inaccurate”.

Ο Tom Six έχει ήδη υποσχεθεί ότι η τρίτη ταινία του θα αναστατώσει πολλούς ανθρώπους και ότι θα κάνει την δεύτερη ματιά να φαίνεται σαν ταινία της Disney.
Επίσης άφησε να εννοηθεί ότι θα υπάρχει αίσιο τέλος, και ότι θα απαντά στις ερωτήσεις που άφησαν οι δυο πρώτες ταινίες του.

Πώς σας φαίνονται όλα αυτά;