Header Ads

Το Hatchet 3 θα είναι πιο βίαιο ακόμα και από το δεύτερο!

Ο Kane Hodder, πρωταγωνιστής και κορυφαίο icon character του Hatchet franchise ως Victor Crowley, δήλωσε πρόσφατα ότι θα ξεκινήσει γυρίσματα για το Hatchet 3 στα τέλη Απριλίου, δηλαδή αυτές τις μέρες, φυσικά για τον ίδιο ρόλο.

Πρόσθεσε επίσης ότι η ταινία θα γυριστεί εξ ολοκλήρου στη Λουιζιάνα και θα είναι ακόμη πιο βίαιη από τις δύο πρώτες! (έτσι δε λένε όλοι;)

Ο Hodder αστειεύτηκε ότι θα φαινόταν αδύνατο να γίνουν οι ταινίες ακόμη πιο βίαιες, αλλά το σενάριο έχει κάποιες δημιουργικές και αιματηρές σκηνές θανάτων, που οι φίλοι θα απολαύσουν.

Η πλάκα είναι ότι ...έχει δίκιο.
Το Hatchet 2 ήταν αρκετά βίαιο (σίγουρα περισσότερο από το πρώτο) και σας θυμίζω τα σχόλια σας στη παρουσίαση του, πέρυσι τέτοια εποχή:


'Ξεπερνάει κάθε όριο!!!! Όχι απλά έχει αίμα ...περιέχει άπειρες σκηνές ανθολογίας, μερικές από τις οποίες βγάζουν τρελό γέλιο...
Επίσης έχει και λίγο γυμνό ...Γενικά έχει ό,τι πρέπει να έχει ένα σωστό b-movie!!!
'

Προσωπικά, δε θα διαφωνήσω αν και είσασταν λιγάκι υπερβολικοί.
Θυμίζω ότι το Hatchet 3 έχει αναλάβει ο BJ McDonnell στο σκηνοθετικό του ντεμπούτο, και από cast, εκτός από τον Hodder μόνο για τη Danielle Harris (σας είπα, θα τη βλέπουμε συχνά φέτος) έχει γίνει ανακοίνωση.