Header Ads

Το House of Horror έχει τη Maria Bello αλλά δεν έχει τον Xavier Gems

Η όμορφη Maria Bello είναι έτοιμη να μπει στο Σπίτι του Τρόμου του James Wan, όπως έμαθε αποκλειστικά το Bloody-Disgusting.

Η Bello, που την είδαμε πρόσφατα στο Abduction, στο Beautifull Boy και το Grown Ups, βρίσκεται σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει στην ταινία παραγωγής του συν-δημιουργού του Saw, James Wan.

Επίσης, έμαθα ότι ο σκηνοθέτης του The Divide, Xavier Gems δεν θα είναι αυτός που θα τη σκηνοθετήσει τελικά (όπως σας είχα πει το Νοέμβρη), και ότι πρόκειται να ανακοινωθεί σύντομα αυτός που θα την αναλάβει.

Η Dimension Films βρίσκεται στη παραγωγή και το σενάριο γράφει ο Max La Bella.

Στον απόηχο μιας τρομακτικής σφαγής, ο ντετέκτιβ Mark Lewis και η ψυχολόγος του αστυνομικού τμήματος, Dr. Elizabeth Klein, ανακρίνουν τον ύποπτο για τη στυγερή δολοφονία των πέντε φοιτητών.

"Ο διάβολος με έβαλε να το κάνω.

Το House of Horror είναι ένα θρίλερ που επικεντρώνεται ...


...γύρω από ένα μακάβριο σκηνικό εγκλήματος όπου πέντε φοιτητές, δολοφονήθηκαν βάναυσα μέσα σε ένα εξαθλιωμένο, εγκαταλειμένο σπίτι.
Η ταινία είναι γυρισμένη με μια μίξη found footage, βίντεο ανάκρισης, κάμερες ειδήσεων και τη κλασική κινηματογράφιση.

Ο επικεφαλής ντετέκτιβ Mark Lewis και η ψυχολόγος Dr. Elizabeth Klein ανακρίνουν έναν ύποπτο, τον νεαρό άνδρα John Ascot, τον οποίο έχουν με χειροπέδες σε έναν πρόχειρο αστυνομικό σταθμό.

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, ο John εξηγεί όλα όσα οδήγησαν στο θάνατο των φίλων του.

Ήταν ερασιτέχνες κυνηγοί φαντασμάτων, αναζητώντας παραφυσικά φαινόμενα στο εγκαταλελειμμένο σπίτι το οποίο πιστεύεται ότι είναι στοιχειωμένο.
Αυτό που ξεκίνησε ως μια ακίνδυνη δραστηριότητα μετατράπηκε σε κάτι πραγματικά τρομακτικό και κάτι πολύ περισσότερο από αυτό που περίμεναν.

Ο John εξηγεί στην αστυνομία ότι αυτός δεν είναι υπεύθυνος για τους θανάτους των φίλων του, αλλά μάλλον το ίδιο το σπίτι.
Τους λέει ότι πιστεύει πως το σπίτι είναι μια πύλη στην κόλαση, ένα μέρος κακού.

Σιγά-σιγά και όσο προχωρά η ταινία βλέπουμε μια απόκοσμη αλλαγή στην συμπεριφορά του John.
Τα πράγματα παίρνουν μια ανησυχητική τροπή, όταν ο John υπαινίσσεται ότι ο ίδιος είναι δαιμονισμένος από το Διάβολο.

Ο Ντετέκτιβ Lewis και η Dr. Klein είναι αναγκασμένοι να διαλευκάνουν το μυστήριο του πώς δολοφονήθηκαν οι φίλοι του John.
Όλο αυτό οδηγεί σε μια εκπληκτική αποκάλυψη για τον άνθρωπο που έχουν απέναντί τους και σε ένα splatter συμπέρασμα.
"

Καλό φαίνεται, ε;