Header Ads

V/H/S trailer: Η found footage ανθολογία τρόμου του Sundance


Από τον Γενάρη που αναφερθηκαμε στα αναμενόμενα horror του Sundance, για το V/H/S ακούγονται όλο και καλύτερα λόγια, με αποκορύφωμα το trailer που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες.

Άλλο ένα found footage’ θα μου πείτε και θα έχετε δίκιο, αλλά μη ξεχνάτε ότι το είδος έχει να δώσει αρκετές καινούργιες ιδέες και προσωπικά πιστεύω, δεν πέθανε ακόμα.

Μια ομάδα μικρο-παρανόμων προσλαμβάνεται από μια μυστηριώδης οργάνωση για να κλέψει μία σπάνια βιντεοκασέτα από ένα ετοιμόρροπο σπίτι στη μέση του πουθενά, αλλά σύντομα αντιλαμβάνονται ότι η δουλειά δεν είναι όσο εύκολη νόμιζαν.

Στο καθιστικό, ένα άψυχο σώμα κείτεται κοντά σε μια παλιά συσκευή τηλεόρασης, και περιβάλλεται από στοίβες βιντεοκασετών VHS.

Καθώς ψάχνουν για τη σωστή, αναγκάζονται να παρακολουθήσουν μια ατελείωτη σειρά από ανατριχιαστικά βίντεο, κάθε ένα πιο αλλόκοτο από το άλλο.

Συγκεντρώνοντας μερικούς από τους κορυφαίους δημιουργούς του είδους, αυτή η αλλόκοτη ανθολογία τρόμου στέλνει στον θεατή την αγωνία, τον τρόμο, το σοκ και τη βιαιότητα και ξεχωρίζει εντελώς ανάμεσα στα άλλα found footage films.


Αυτά τα λέει η επίσημη σύνοψη, αλλά αν δείτε το trailer δε θα διαφωνήσετε διόλου.

Στο V/H/S σκηνοθετούν οι Adam Wingard, Glenn McQuaid, Radio Silence, David Bruckner, Joe Swanberg και Ti West και θα προβληθεί στις αμερικάνικες αίθουσες στις 5 Οκτωβρίου.

Καλό, ε;




V/H/S trailer από Horrorant