Header Ads

Η Warner Bros. σκέφτεται ένα prequel του The Shining

Αυτό ήταν λίγο αναπάντεχο.
Όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε να δείτε περισσότερα από το Overlook Hotel που ο Stanley Kubrick εμφάνισε στο The Shining, μπορεί να τα δείτε πολύ σύντομα.

Σύμφωνα με τους LA Times, η Warner Bros. διερευνά με μεγάλη μυστικότητα τη δυνατότητα ενός prequel της ταινίας του 1980.

Το στούντιο έχει ζητήσει τη συμμετοχή της συγγραφέα-παραγωγού Laeta Kalogridis και τους συνεργάτες της, Bradley Fischer και James Vanderbilt, για να δημιουργήσει μια νέα ομάδα παραγωγών.

Αν
η ταινία προχωρήσει, λέγεται ότι θα επικεντρωθεί  "…σε ό, τι συνέβη πριν ο Jack Torrance (που τον υποδύθηκε φυσικά ο εκπληκτικός Jack Nicholson), η σύζυγός του και ο γιος τους φτάσουν στο στοιχειωμένο καταφύγιο, όπου ο Torrance προβαίνει σε βίαιες πράξεις τρέλας."

Προς το παρόν
τίποτα ανακοινώσιμο δε υπάρχει, και επίσημα η ταινία δεν ετοιμάζεται.

Και ε
νώ γίνεται λόγος για ένα prequel ...


...ο Stephen King ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τη συνέχεια του 'The Shining' που λέγεται 'Doctor Sleep'.

Αλλά μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι το τελευταίο μυθιστόρημά του θα γίνει κι αυτή ταινία, αν και είμαι σίγουρος ότι δεν θα αργήσουμε να το ακούσουμε κι αυτό.

Αυτό που με ανησυχεί είναι
ότι τελευταία, ο όρος "prequel"  εκλαμβάνεται από τους δημιουργούς ως ‘remake, όπως το πρόσφατο "prequel" του The Thing.

Ο χρόνος θα δείξει.
Εσείς τι λέτε;