Header Ads

A Night in the Woods trailer: Παράνοια στο στοιχειωμένο δάσος

Η Vertigo Films αποκάλυψε ένα trailer και το poster της νέας κυκλοφορίας της, που έχει τίτλο A Night in the Woods και θα βγει στη Βρετανία στις 7 του Σεπτέμβρη.

Πρωταγωνιστεί ο Scoot McNairy (Monsters, Wreckage), η Anna Skellern (W.E., The Descent: Part 2) και ο Andrew Hawley (Snow White and the Huntsman).

Στη καρέκλα του σκηνοθέτη βρίσκεται ο ντοκιμαντερίστας Richard Parry, κάτι που μπορεί να βγει σε καλό αφού το A Night in the Woods κινείται στα found footage χωράφια.

Ξεκινώντας ένα διασκεδαστικό ταξίδι κάμπινγκ για να διερευνήσουν και να χαλαρώσουν στην ατμόσφαιρα του θρυλικού, και με στοιχειωμένο παρελθόν, δάσους του Dartmoor’s Wistman, ο Brody, η φίλη του Kerry και ο ξάδερφος της Leo βρίσκονται σύντομα μυστηριωδώς άβολα ψυχολογικά, τόσο με το περιβάλλον όσο και με τους συντρόφους τους.

Κακή διάθεση και μικρές διαφωνίες γρήγορα θα οδηγήσουν σε σοβαρή παράνοια, σεξουαλική ένταση, φόβο και, τελικά, βία μεταξύ των τριών φίλων, μια κατάσταση που επιδεινώνεται όταν φτάσει το βράδυ.

Στην αρχή, υποψιάζονται ότι οι συγκρούσεις είναι απλά το αποτέλεσμα της ύπαρξης τους στο αρχαίος, απόκοσμο περιβάλλον, αλλά όταν φτάνει η νύχτα, αρχίζουν να αναρωτιούνται αν οι σκοτεινές δυνάμεις άρχισαν δουλειά.


Δείτε το trailer στη συνέχεια και τα λέμε.




A Night in the Woods trailer από Horrorant