Header Ads

Hypothermia trailer: Επιτέλους ήρθε!

Η Dark Sky Films μας έκανε επιτέλους τη χάρη και κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του πολυαναμενόμενου Hypothermia, σε σκηνοθεσία James Felix McKenney.

Θυμίζω το χαμό που έγινε όταν είχαμε δημοσιεύσει κάποιο teaser από το ανολοκλήρωτο τότε θρίλερ, καθώς φαίνεται ότι κέρδισε το ενδιαφέρον σας, και δικαίως.

Το trailer φαίνεται αρκετά εντυπωσιακό.
Με ονόματα όπως ο Michael Rooker στο cast, το Hypothermia μοιάζει να είναι μια από τις καλύτερες κυκλοφορίες της χρονιάς.

Ο Ray Pelletier (Rooker) προσβλέπει σε ένα ήσυχο Σαββατοκύριακο ψαρέματος στον πάγο με την οικογένειά του, στην ίδια ήσυχη λίμνη που επισκέπτονται εδώ και χρόνια.

Δυστυχώς για τους Pelletiers, το αντιπαθητικόδίδυμο πατέρα-γιου των Steve και Stevie Cote έχει αποφασίσει να περάσει το ίδιο Σαββατοκύριακο στο ίδιο απομακρυσμένο σημείο...



Οι ψαράδες παρατηρούν ότι τα ψάρια κάτω από το παχύ πάγο δεν τσιμπάνε, και ο Ray πιστεύει ότι το δυνατό τρυπάνι του Cotes τα έχει τρομάξει.

Αλλά οι ασήμαντες διαμάχες των δύο οικογενειών σύντομα θα επισκιαστούν από έναν πολύ μεγαλύτερο εχθρό: Κάτι αφύσικο και άγριο βρίσκεται κάτω από τον πάγο, και το θήραμά του είναι η ανθρώπινη σάρκα.

Χιλιόμετρα μακριά από τον πολιτισμό και με μόνο μερικά εκατοστά να τους χωρίζει από το παγωμένο νερό, οι Pelletiers και οι Cotes πρέπει να βρουν έναν τρόπο να συνεργαστούν για την καταπολέμηση του πλάσματος που βγαίνει έξω για να τους κυνηγήσει.

Το Hypothermia θα βγει σε dvd στις 2 Οκτωβρίου και μέχρι τότε, δείτε το trailer που όλοι περιμέναμε.

 
Hypothermia Trailer από Horrorant