Header Ads

American Horror Story Asylum trailer: Καλώς ήρθατε στην παράνοια!

Γράφει ο Νίκος Σιδεράς.

Μετά τα δεκάδες σύντομα σποτάκια του καλοκαιριού που προωθούσαν τη σειρά - και που μάλλον μας βασάνισαν με τη μέθοδο της σταγόνας, παρά μας ικανοποίησαν - έφτασε η ώρα για το πρώτο ολοκληρωμένο trailer του AHS, ονόματι “Atheist”.

Λίγες μόνο μέρες έχουν απομείνει μέχρι την πρεμιέρα της 17ης του Οκτώβρη και το πρώτο αυτό ολοκληρωμένο δείγμα μας δίνει μια μικρή αλλά χορταστική γεύση για το τι πρόκειται ν’ ακολουθήσει.

Σεξ, βία, παράνοια και μια γερή δόση μεταφυσικού φαίνεται να είναι τα κύρια συστατικά αυτής της σεζόν, με την κυριαρχική παρουσία της καλόγριας, Jessica Lange να βρίσκεται πάντα σε πρώτο πλάνο.

Το πρώτο επεισόδιο τιτλοφορείται : “Welcome to Briarcliff” και όπως έχουμε ξαναπεί, εκτός από την προαναφερόμενη, επιστρέφουν σε νέους ρόλους οι παλιοί: Sarah Paulson, Zachary Quinto, Evan Peters, Lily Rabe, ενώ τις νέες προσθήκες αποτελούν οι ταλαντούχοι Clea Duvall, Chris Zylka, Joseph Fiennes, Chloe SevignyAdam Levine, Mark Consuelos και Lizzie Brochere.

Κρίνοντας από αυτό το πρώτο σφιχτοδεμένο μονόλεπτο trailer, μάλλον μας περιμένει ένας πολύ δυνατός και κυρίως τρομακτικός δεύτερος κύκλος, που θα μας κρατήσει και πάλι άγρυπνους τα κρύα βράδια του χειμώνα.

Λοιπόν, πως σας φαίνεται;



 
American Horror Story: Asylum trailer από Horrorant