Header Ads

Ο Frank Darabont ξαναγράφει το νέο Godzilla


Αν και η μεταφορά του Frank Darabont στο comic The Walking Dead του Robert Kirkman από τις σελίδες στην μικρή οθόνη για το AMC δεν ήταν μια ήρεμη διαδικασία – ο Darabont απέλυσε όλο το σεναριακό team μετά τη πρώτη σεζόν και το αντικατέστησε με τον ίδιο – δύσκολα δεν θα αναγνωρίσεις δημιούργησε μια τεράστια επιτυχία για το δίκτυο και έχει κερδίσει την προσοχή των οπαδών τρόμου σε όλο τον κόσμο.

Γι 'αυτό δεν θα πρέπει να εκπλήσσει κανέναν ότι το επόμενο έργο του, θα είναι επίσης horror.

Το Deadline αναφέρει ότι του ανατέθηκε από τη Legendary να ξαναγράψει το τελικό σενάριο του επικείμενου reboot του θρυλικού Godzilla.
Το σενάριο, όπως είναι μέχρι τώρα, γράφτηκε από τον Max Berenstein.

Η πρόσληψη του Darabont έρχεται την ίδια στιγμή που η Legendary έχει διαφωνίες με δύο από τους παραγωγούς της ταινίας, Dan Lin και Roy Lee.

Η βάση της διαφωνίας ...



...φαίνεται να είναι ότι ο Lin και ο Lee ήταν δύο από τους ανθρώπους που βρίσκονταν στην έναρξη της συμφωνίας της Legendary με την Ιαπωνική εταιρεία Toho, όταν αυτή τους χορήγησε τα δικαιώματα του Godzilla, έτσι ώστε να αισθάνονται ότι πρέπει να πάρουν περισσότερα χρήματα από ό, τι τους δίνει η Legendary.

Το studio από τη πλευρά του θεωρεί ότι είναι δικαίωμά του να ρίξει τους Lin και Lee, αφού θα εξακολουθεί να έχει τρεις δικούς του στα credits των παραγωγών στη ταινία, καθώς και έναν τέταρτο που φέρνει η Paramount, μετά από τη συνεργασία τους στο Pacific Rim του Guillermo Del Toro.

Βαρετά ακούγονται αυτά, ε;
Tουλάχιστον, είναι ενθαρρυντικό να γνωρίζουμε ότι, αν πρόκειται να υπάρξει μεγάλο παρασκήνιο και αντιπαραθέσεις σχετικά με τον νέο Godzilla, ο τύπος που γράφει το τελικό σενάριο μπορεί να δουλέψει υπό μεγάλη πίεση και χωρίς περιττές καθοδηγήσεις.

Προσθέστε και το γεγονός ότι ο σκηνοθέτης του Monsters, Gareth Edwards είναι ακόμη αυτός που θα το σκηνοθετήσει, και οι πιθανότητες να βγει ένα καλό αποτέλεσμα είναι μεγάλες.