Header Ads

Ετοιμάζεται το sequel του Μεξικάνικου Kilometer 31


Από τις τελευταίες ειδήσεις που διάβασα στο Twitch τον περασμένο χρόνο έλεγε πως ο Μεξικάνος σκηνοθέτης Rigoberto Castaneda βρίσκεται στη διαδικασία της ετοιμασίας ενός sequel του δικού του Kilometer 31, πριν μια πενταετία περίπου.

Αυτό που θυμάμαι από εκείνο το καλούτσικο horror ήταν πως ήταν ό,τι πιο κοντινό σε Ασιάτικο τρόμο, αν και Λατινοαμερικάνικη παραγωγή.

Σε εκείνο το φιλμ, οι δίδυμες αδελφές Agata και Catalina Hameran (η Iliana Fox σε διπλό ρόλο) είχαν αναπτύξει μια ιδιαίτερη ικανότητα, έναν τρόπο να επικοινωνούν χωρίς ομιλία, μια "σύνδεση" μεταξύ τους.

Μετά από ένα μυστηριώδες ατύχημα στο 31ο Χιλιόμετρο, η Agata πέφτει σε κώμα.
Η Catalina, χάρη στο "σύνδεσμο" τους, διαισθάνεται τον πόνο και την αγωνία που πέρασε η αδελφή της τη στιγμή του ατυχήματος.

Μετά από μια σειρά υπερφυσικών γεγονότων ...



...η Catalina συνειδητοποιεί ότι ο  «σύνδεσμός» τους είναι ισχυρότερος από ποτέ, και ότι η αδελφή της ουρλιάζει για βοήθεια μέσα από το κώμα της.

Η Catalina είναι αποφασισμένη να ανακαλύψει τι πραγματικά συνέβη στην αδερφή της, προκειμένου να τη βοηθήσει ξυπνήσει και οι φίλοι της δέχονται να τη βοηθήσουν.

Σύντομα ανακαλύπτουν ότι η Agata δεν είναι απλά σε κώμα, αλλά είναι επίσης παγιδευμένη ανάμεσα στην πραγματικότητα και έναν αρχαίο θρύλο, το θρύλο της La Llorona.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το sequel, αλλά μείνετε συντονισμένοι στο Horrorant, γιατί φέτος δε θα μας ξεφύγει τίποτα.