Header Ads

The Lords of Salem trailer: Η νέα ευκαιρία του Rob Zombie


Γράφει ο Γιάννης Χατζόπουλος.

O Rob Zombie εξόργισε αρκετούς φαν με το remake του Halloween και την ιστορία που προσπάθησε να πει για τον Michael Myers. 

Το ιστορικό του περιλαμβάνει μία δεύτερη ταινία Halloween και το The Devil's Rejects
Γενικά πρόκειται για έναν μεγάλο fan horror ταινιών που έχει και μεγάλο κοινό από πίσω του.

Για τη νέα του ταινία The Lords of Salem, στην οποία πρωταγωνιστεί η γυναίκα του, Sheri Moon Zombie μιλήσαμε πρώτοι όταν ακόμα βρισκόταν στα γυρίσματα πριν μερικούς μήνες.

Πολλά περίεργα πράγματα είδαμε στο πρώτο trailer και ακόμα περισσότερα βλέπουμε στο δεύτερο που μόλις κυκλοφόρησε. 

Με πολλές αναφορές σε κλασσικές horror ταινίες όπως το Μωρό της Ρόζμαρι, φαίνεται πως ο σκηνοθέτης επικεντρώνεται στη σουρεαλιστική ατμόσφαιρα και την ιστορία που έχει να πει χωρίς απαραίτητα να προσφέρει πολλές τρομακτικές σκηνές. 

Παρακάτω η σύνοψη και το καινούργιο trailer για την ταινία, που όπως ανακοινώθηκε θα προβληθεί στο SXSW 2013's Midnighters Section στην Αμερική, απ'όπου θα ακούσουμε και τα πρώτα σχόλια και κριτικές.



'Η Heidi, μια ξανθιά ροκ γκόμενα είναι DJ σε έναν τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό και, μαζί με τις δύο φίλες της (Whitey και Munster) αποτελεί μέρος του 'Big Radio H Team'.

Ένα μυστήριο ξύλινο κουτί που περιέχει ένα δίσκο βινυλίου φτάνει για τη Heidi, με την ένδειξη 'a gift from the Lords'.


Υποθέτει ότι θα είναι κανένα ροκ συγκρότημα που θέλει να προωθήσει τη δουλειά του, αλλά όταν παίζει το δίσκο στην εκπομπή της, εκείνος παίζει ανάποδα και η Heidi θυμάται ένα παλιό τραύμα της.

Αργότερα, η Whitey παίζει κι αυτή το δίσκο ονομάζοντας τον Lords of Salem και περιέργως ο δίσκος παίζει σωστά και έχει μεγάλη επιτυχία στους ακροατές.

Όταν φτάνει ένα δεύτερο ξύλινο κουτί, περιέχει αφίσες, poster και δωρεάν εισιτήρια για μια συναυλία στο Salem.


Όταν θα πάνε, η Heidi και οι φίλες της θα διαπιστώσουν ότι η συναυλία απέχει πολύ από την ροκ οπτική που περίμενε: Οι original Lords of Salem επέστρεψαν και ψάχνουν για αίμα.'

Δεν φαίνεται κάτι το πρωτότυπο αλλά αυτή τη στιγμή υπάρχει ενδιαφέρον για το τι ακριβώς θα δούμε.
Γράψτε μας τις δικές σας εντυπώσεις.



The Lords of Salem trailer 2 από Horrorant