Header Ads

Ο Luke Evans έκανε την έκπληξη και θα είναι ο νέος The Crow


Γράφει ο Γιάννης Χατζόπουλος.

Μετά από μήνες αναζήτησης και διάφορων ονομάτων που ακούσαμε, με τελευταίο και πιο ενδιαφέρον αυτό του Tom Hiddleston, ανακοινώθηκε επιτέλους ο ηθοποιός που θα πρωταγωνιστήσει στο remake του The Crow ως Eric Draven. 

Αυτός είναι ο ανερχόμενος Luke Evans, τον οποίο θα δούμε αρκετές φορές τους επόμενους μήνες αφού υποδύεται τον κακό στο καινούργιο Fast and Furious και έχει ρόλο στις δύο συνέχειες του Hobbit του Peter Jackson

Φυσικά ο Ιρλανδός ηθοποιός δεν είναι πρωτάρης στα μεγάλα blockbuster αφού τον είδαμε τα προηγούμενα χρόνια και στα Immortals, Clash of Titans και The Three Musketeers

Βέβαια μετά από τόσο μεγάλες παραγωγές πιστεύω δεν έχουμε γνωρίσει τον ηθοποιό και τις ικανότητές του, έτσι περιμένουμε μεταξύ άλλων το καινούργιο The Crow αλλά και το Dracula για να τον δούμε σε πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Το remake του The Crow αναπτύσσεται αυτή τη στιγμή από το F. Javier Gutierrez και ...


...θα περιμένω να δω το τελικό αποτέλεσμα για να το κρίνω, αν και η πρώτη μου εντύπωση είναι πως πρόκειται για κάτι εντελώς αχρείαστο. 

Η πρώτη ταινία παραμένει κλασική και βλέπεται ακόμα ευχάριστα. 
Τα γυρίσματα του remake πάντως θα καθυστερήσουν μερικούς μήνες επειδή ο Evans είναι απασχολημένος αυτή τη περίοδο με την προώθηση του Fast 6.

Τώρα που ξέρουμε ποιος είναι ο πρωταγωνιστής, θέλετε να δείτε το καινούργιο The Crow;