Header Ads

Ο Nicolas Cage στο μεταφυσικό Hotel 33;


Γράφει ο Γιάννης Χατζόπουλος.

Οι εταιρίες Foresight Unlimited, Envision Entertainment και Emmett/Furla Films θα συνεργαστούν για την παραγωγή μίας καινούργιας ταινίας τρόμου με τίτλο Hotel 33.

Η Kellie Madison έγραψε το σενάριο, που είναι και το πρώτο της, και θα σκηνοθετήσει τη ταινία στην οποία ακούσαμε πως θα πρωταγωνιστήσει ο Nicolas Cage, αν και σύμφωνα με νεότερες αναφορές ο διάσημος ηθοποιός δεν έχει ακόμα υπογράψει και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μη συμμετέχει τελικά στη ταινία.

Τα γυρίσματα έχουν προγραμματιστεί να αρχίσουν το Σεπτέμβρη του 2013.

Η ταινία βασίζεται σε μία υποτιθέμενη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την εναρκτήρια νύχτα του Grand Hotel στο Williamsport το 1953 και κατά την οποία εξαφανίστηκαν 32 άνθρωποι. 

Ο Detective Kaminsky (Nicolas Cage) αναλαμβάνει να εξιχνιάσει την υπόθεση.
Τα πράγματα δυσκολεύουν όμως όταν τέσσερις έφηβοι μπαίνουν στο εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο...



Ο Detective Kaminsky  θα πρέπει τώρα να εξηγήσει τα παράξενα πράγματα που συμβαίνουν στο ξενοδοχείο αλλά και την εξαφάνιση των δύο από τους τέσσερις εφήβους.

Τη διανομή της ταινίας στην Αμερική έχει αναλάβει η Open Road Films.

Δεν γνωρίζουμε πολλά εκτός από την κεντρική ιδέα και την πιθανότητα να πρωταγωνιστήσει στη ταινία ο Nic Cage

Η ιστορία πάντως με τα στοιχεία θρίλερ και supernatural που φαίνεται πως έχει, είναι σίγουρα ενδιαφέρον και ο Nic Cage είναι μία πολύ καλή επιλογή για το πρωταγωνιστικό ρόλο. 

Παρότι οι περισσότερες ταινίες του τα τελευταία χρόνια χαρακτηρίζονται για τη μετριότητά τους, είναι ικανός να δώσει εξαιρετικές ερμηνείες αν του δοθεί καλό υλικό για να δουλέψει.

Πώς σας ακούγεται;