Header Ads

Sleepy Hollow trailer: Η νέα τηλεοπτική σειρά από το FOX


Γράφει ο Κώστας Κίτσιος.

Πρώτο trailer της νέας τηλεοπτικής σειράς του δικτύου FOX, «Sleepy Hollow».

Η σειρά είναι βασισμένη στην ιστορία «The Legend Of Sleepy Hollow», που γράφτηκε το 1819 από τον Washington Irving και περιέχεται στην συλλογή The Sketch Book of Geoffrey Crayon.

Είναι η ίδια ιστορία που ενέπνευσε και την ταινία του Tim Burton «Sleepy Hollow» (1999).

Ο Ichabod Crane (Tom Mison, Salmon Fishing in the Yemen), ένας λοχαγός του πολέμου της ανεξαρτησίας, αναστήθηκε μετά από 2,5 αιώνες και βρίσκεται στο Sleepy Hollow της σημερινής εποχής. 

Έχοντας στο πλευρό του μια τοπική αστυνόμο (Nicole Beharie, Shame), προσπαθεί να λύσει ένα μεγάλο μυστήριο που έχει τις ρίζες του αιώνες πίσω και έχει φέρει τον κόσμο στο χείλος της καταστροφής.

Με τους Alex Kurtzman και Bob Orci (Fringe, Star Trek, Transformers) να είναι στην παραγωγή και στο σενάριο, και τον Len Wiseman των Underworld και του Total Recall) στην σκηνοθεσία του πιλότου, η νέα αυτή σειρά του FOX επιχειρεί να μας παρουσιάσει έναν πίο μοντέρνο ακέφαλο καβαλάρη...



Όσο στο χέρι του κρατάει τσεκούρι η σειρά φαίνεται να έχει ένα κάποιο ενδιαφέρον και με ωραία flashback. 


Μόλις όμως ο ακέφαλος καβαλάρης εμφανίζεται με αυτόματο και ζωσμένος με σφαίρες, τότε καταλαβαίνεις πως πρόκειται για μια χαλαρή family-friendly σειρά (αν εμφανίζονταν και ο Nicolas Cage από το National Treasure θα είχε δέσει το γλυκό).

Εκτός από τους Mison και Beharie  εμφανίζονται και οι Orlando Jones (Seconds Apart), Katia Winter (Dexter), Dwayne Boyd (Hunger Games), Cabrenna H Burks (Flight).


Το Sleepy Hollow θα αρχίσει να προβάλλεται από το FOX μέσα στο 2013, χωρίς να έχει γίνει γνωστή ακόμα η ακριβής ημερομηνία.


Sleepy Hollow tv series trailer από Horrorant