Header Ads

Η χειρότερη ταινία που βγήκε ποτέ έχει remake με τίτλο Plan 9


Γράφει ο Γιάννης Χατζόπουλος.

Κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο μία φωτογραφία και οι πρώτες πληροφορίες για το remake της γνωστής ταινίας του Ed Wood, "Plan 9 from Outer Space" που θεωρείται μία από τις χειρότερες στην ιστορία του κινηματογράφου. 

Η original ταινία κυκλοφόρησε το 1959 και έχει κρατήσει από τότε μία θέση στην ιστορία των ταινιών τρόμου και επιστημονικής φαντασίας. 

Στο Plan 9 From Outer Space εξωγήινοι προσπαθούν να αφανίσουν τον πληθυσμό της Γης, με τη βοήθεια των νεκρών...



Παρότι θεωρείται από πολλούς ως μία από τις χειρότερες ταινίες όλων των εποχών, δεν είναι λίγοι εκείνοι που δεν μπορούν να αντισταθούν στο περίεργο σκηνοθετικό στυλ του Wood.

O John Johnson της Darkstone Entertainment ξαναέκανε την κλασική ταινία, που έχει τίτλο Plan 9

Με την ίδια κεντρική ιστορία, ένα πιο σοβαρό ύφος αλλά στο ίδιο πνεύμα με αυτό της ταινίας του Wood, η ταινία επικεντρώνεται περισσότερα στα στοιχεία επιστημονικής φαντασίας και τρόμου και όχι σε εκείνα της παρωδίας ή της camp κωμωδίας.

Η ταινία μάλιστα γυρίστηκε με τις ευχές του Conrad Brooks, ενός από τους λίγους επιζώντες που ήταν μέλη της ομάδας που έκανε την original ταινία.

Το remake έχει τίτλο απλά "Plan 9" και στο καστ περιλαμβάνει τους Brian Krause, Addy Miller (The Walking Dead), Conrad Brooks, Matthew Ewald και το γνωστό κωμικό Mr. Lobo.

Έχετε δει το Plan 9 from Outer Space;
Πως σας φαίνεται η ιδέα ενός remake;