Header Ads

Επίσημη σύνοψη του Maps to the Stars του David Cronenberg


Σας έχουμε ήδη μιλήσει για το Maps to the Stars, τη νέα σκηνοθετική δουλειά του David Cronenberg

Οι θαυμαστές του σκηνοθέτη θα χαρούν να μάθουν πως τα γυρίσματα που θα διαρκέσουν συνολικά 30 μέρες ξεκίνησαν, και πως έχουμε την επίσημη σύνοψη της ταινίας.

Σύμφωνα με το The Wrap τα γυρίσματα της ταινίας θα πραγματοποιηθούν στο Τορόντο και το Los Angeles. 

Οι Entertainment One και Prospero Pictures χρηματοδοτούν τη ταινία, που παρουσιάζει μεταξύ άλλων την ψύχωση της κοινωνίας με τη ζωή των διάσημων προσώπων. 

Οι Robert Pattinson, John Cusack, Julianne Moore, Mia Wasikowska, Olivia Williams, Sarah Gadon και Evan Bird είναι μερικά από τα μεγάλα ονόματα που συμμετέχουν στο καστ της ταινίας.

Το σενάριο έγραψε ο Bruce Wagner, ενώ στην παραγωγή συμμετέχουν οι Martin Katz της Prospero Pictures και Ben Saïd, Michel Merkt της SBS Productions.

"Το Maps to the Stars σηματοδοτεί την επιστροφή του σκηνοθέτη στο θρασύ και σοκαριστικό σινεμά το οποίο οι θαυμαστές του αγαπούν, και περιλαμβάνει ένα φανταστικό καστ με πολλούς παλιούς και νέους ταλαντούχους ηθοποιούς.

δήλωσε ο Katz.

Η επίσημη σύνοψη:

"Μία σύγχρονη ιστορία που περιστρέφεται γύρω από τη ψύχωση της κοινωνίας με τους celebrities. 


Πρωταγωνιστές της ιστορίας είναι η οικογένεια Weiss, αρχηγός της οποίας είναι ο Stafford (Cusack), ένας ψυχίατρος που κέρδισε πολλά χρήματα και έκανε όνομα γράφοντας βιβλία αυτό-βοήθειας. 

Η γυναίκα του (Williams) είναι μία καταθλιπτική μητέρα του 13χρονου γιου τους (Bird), μία σταρ της τηλεόρασης που βγήκε πρόσφατα από το κέντρο αποτοξίνωσης. 

Η κόρη τους (Wasikowska) βγήκε πρόσφατα από ψυχιατρική κλινική και έχει αναπτύξει φιλία με τον οδηγό μίας λιμουζίνας (Pattinson) που φιλοδοξεί να γίνει ηθοποιός.

Μία celebrity πελάτης του Stafford είναι η Havana (Moore), ηθοποιός με μία παράξενη καινούργια βοηθό. 
Το όνειρο της Havana να παίξει τον βασικό ρόλο που υποδύθηκε η νεκρή μητέρα της (Gadon) το 1960, που όμως δεν γίνεται πραγματικότητα, την ώρα που φαντάσματα, θάνατοι και άλλα περίεργα κοντράρονται μεταξύ τους."

Η περίληψη της ταινίας περισσότερο μας συστήνει τους κεντρικούς χαρακτήρες.
Η ιστορία έχει σίγουρα ενδιαφέρον, ενώ οι ταλαντούχοι ηθοποιοί που περιλαμβάνει το καστ αλλά και το όνομα του αγαπημένου σκηνοθέτη David Cronenberg σίγουρα κάνουν το Maps to the Stars μία από τις αναμενόμενες ταινίας της επόμενης χρονιάς.

Τι νομίζετε εσείς;

Γιάννης Χατζόπουλος.