Header Ads

Πρώτες εικόνες και σύνοψη για το Surrounded του Gabriele Albanesi


Οι home invasion ταινίες τρόμου ήταν πάντοτε της μόδας αφού επιτρέπουν στο σκηνοθέτη (αρχικά) να κάνει μία ταινία με χαμηλότερο προυπολογισμό αλλά και να πειραματιστεί με όσους περιορισμούς υπάρχουν. 

Το μοντέλο αυτό εφαρμόζει επιτυχημένα τα τελευταία χρόνια η Blumhouse Productions με ταινίες όπως τα The Purge, Sinister, Paranormal Activity που έδωσαν απόλυτη ελευθερία στους σκηνοθέτες και σημείωσαν μεγάλες εισπράξεις στα ταμεία.  

Ο επόμενος σκηνοθέτης που ετοιμάζει home invasion ταινία είναι ο Gabriele Albanesi με το Surrounded
Παρακάτω οι πρώτες πληροφορίες που έγιναν γνωστές στη συνέντευξη τύπου της ταινίας.

Το Surrounded είναι ένα έντονο αγγλόφωνο θρίλερ που γυρίστηκε με καστ που περιλαμβάνει Αμερικανούς και Άγγλους ηθοποιούς και στο οποίο θα δούμε το ντεμπούτο των Laura Girolami και Federico Patrizi

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η Tatiana Luter, μία ανερχόμενη ηθοποιός από το Τέξας.

Στη ταινία βλέπουμε 24 ώρες από τη ζωή μίας νεαρής δασκάλας (Luter) όταν ο άντρας της (Daniel Baldock) που είναι δικηγόρος θα φύγει για ένα επαγγελματικό ταξίδι. 

Έχοντας μείνει απομονωμένη στο σπίτι τους στην εξοχή, υπαρκτά και φανταστικά πρόσωπα και πνεύματα κάνουν την εμφάνισή τους. 
Θα καταφέρει η γυναίκα να περάσει τη νύχτα;

Ο Albanesi, σκηνοθέτης του slasher The Last House in the Woods και του καλού Ubaldo Terzani Horror Show, συμμετέχει και στην παραγωγή με την εταιρία του Gabriele Albanesi Productions

Η ταινία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο post-production και θα τη δούμε όταν ολοκληρωθεί, σε διάφορα φεστιβάλ.

Παρότι έχουμε δει πολλές φορές την κεντρική ιστορία, το αν τελικά τέτοιες ταινίες λειτουργούν και οι θεατές τις απολαμβάνουν εξαρτάται πάντοτε από το τρόπο που θα παρουσιάσει την ιστορία ο σκηνοθέτης. 

Έτσι περιμένουμε να δούμε το Surrounded  όταν θα κυκλοφορήσει και να σας πούμε περισσότερα για αυτό.
Ως τότε, δείτε τις πρώτες εικόνες που κυκλοφόρησαν.