Header Ads

Mischief Night trailer: Τυφλό home invasion θρίλερ


Το Mischief Night είναι μία ακόμα home invasion ταινία που θα κάνει την εμφάνισή της μέσα στο 2013, μετά το - εισπρακτικά τουλάχιστον - επιτυχημένο The Purge και του πολυαναμενόμενου You're Next.

Από τον τίτλο και μόνο, αλλά και από τις 30 Οκτωβρίου (μία ημέρα πριν το Halloween) που είναι η πρεμιέρα του, καταλαβαίνει κάποιος ότι η ιστορία έχει σαν βάση την "Mischief Night" (επίσης γνωστή ως Νύχτα του διαβόλου), όπου έως έναν βαθμό ο κόσμος έχει την «άδεια» να κάνει φάρσες στην γειτονιά του.


Η Emily Walton, μια νεαρή γυναίκα που υποφέρει από ψυχοσωματική τύφλωση από τότε που ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα πήρε τη ζωή της μητέρας της, θα πρέπει να καλέσει κάθε ένστικτο που έχει στη διάθεσή της για να προστατεύσει τον εαυτό της και τους αγαπημένους της από έναν μυστηριώδη εισβολέα.

Η σκηνοθεσία είναι του Richard Schenkman (The Man from Earth) και το καστ αποτελείται από τους: Noell Coet, Ally Walker, Richard Riehle, Charlie O'Connell, Erica Leerhsen, Stephanie Erb, Adam C. Edwards, Shannon Makhanian.


Δείτε το trailer που κυκλοφόρησε και αφήστε τα σχόλιά σας.

Κώστας Κίτσιος.

 
Mischief Night trailer από Horrorant