Header Ads

We Are What We Are trailer: Κανίβαλοι από το σκηνοθέτη του Stake Land!


Το πρώτο trailer του κανιβαλικού "We Are What We Are" έφτασε και σερβίρεται στο πιάτο μας, από τον Jim Mickle, σκηνοθέτη του Stake Land.

Έχοντας κάνει ένα αρκετά καλό ντεμπούτο με το Mulberry Street (2006), μας έδωσε λίγα χρόνια μετά μια από τις καλύτερες post apocalyptic vampire ταινίες, το Stake Land (2010).

Όπως και στις προηγούμενες ταινίες του, έτσι και στο "We Are What We Are" το σενάριο είναι του ίδιου και του Nick Damici και βασίζεται στο μεξικάνικο "Somos lo que hay" του 2010.


Οι Parkers, μια φαινομενικά "υγιής" οικογένεια, κοιτούσαν πάντα τη δουλειά τους, κρατούσαν χαμηλό προφίλ και για καλό λόγο. 
Ο πατριάρχης της οικογένειας Frank διοικεί με αυστηρότητα, αποφασισμένος να κρατήσει τα έθιμα των προγόνων του άθικτα, με οποιοδήποτε κόστος.

Την ώρα που μια ισχυρή καταιγίδα κινείται προς την περιοχή, μια τραγωδία χτυπά τους Parkers και πλέον είναι οι κόρες του Frank, Iris και Rose, που πρέπει να αναλάβουν ευθύνες που εκτείνονται πέρα από αυτές μιας τυπικής οικογένειας. 


Το πιο σημαντικό καθήκον των κοριτσιών είναι να βάζουν κρέας στο τραπέζι, μόνο που δεν είναι το είδος του κρέατος που μπορεί να βρεθεί στο τοπικό σούπερ μάρκετ.

Καθώς η αδυσώπητη καταιγίδα συνεχίζει να πλημμυρίζει τη μικρή τους πόλη, οι τοπικές αρχές αρχίζουν να ανακαλύπτουν στοιχεία που τους φέρνουν όλο και πιο κοντά στο μυστικό των Parkers.


Το καστ είναι περιλαμβάνει τους: Julia Garner (The Perks of Being a Wallflower), Ambyr Childers (Gangster Squad), Bill Sage, Odeya Rush (The Odd Life of Timothy Green), Kelly McGillis (The Innkeepers), Nick Damici (Premium Rush), Wyatt Russell (This Is 40), Michael Parks (Django Unchained), Reagan Leonard (Detachment).

Το "We Are What We Are" έκανε πρεμιέρα στο Sundance Film Festival με καλές κριτικές, ενώ θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό αιθουσών στην Αμερική, στις 27 Σεπτεμβρίου.

Πώς σας φαίνεται;


Κώστας Κίτσιος.


We Are What We Are trailer από Horrorant