Header Ads

Septic Man trailer: Οι τεράστιοι κίνδυνοι ενός υδραυλικού


Το Fantastic Fest διεξάγεται κάθε χρόνο στο Austin του Texas στα τέλη Σεπτεμβρίου και είναι ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ στην Αμερική, συγκεντρώνοντας ταινίες που ανήκουν σε κατηγορίες όπως horror, fantasy, sci-fi, action.

Για φέτος το πρόγραμμα του περιλαμβάνει ταινίες όπως το Machete Kills (trailer), Witching & Bitching (trailer), Rigor Mortis (trailer) κ.α.

Εκτός όμως από τις γνωστές και αναμενώμενες παραγωγές, υπάρχουν και πολλές ανεξάρτητες που θα προβληθούν και μια από αυτές είναι το Septic Man.

Σε σκηνοθεσία Jesse T. Cook και σενάριο του Tony Burgess, το Septic Man σίγουρα δεν ενδεικνύεται για όλους, κάτι που μπορείτε να διαπιστώσετε και μόνοι σας - όσοι μπορέσετε να το δείτε μέχρι τέλους - από το trailer που ακολουθεί.

Η ταινία επικεντρώνεται σε έναν υδραυλικό ο οποίος υποβάλλεται σε μια φοβερή μεταμόρφωση, όταν παγιδεύεται μέσα σε μια σηπτική δεξαμενή, κατά τη διάρκεια μιας τεράστιας υδάτινης μόλυνσης.

Για να ξεφύγει θα πρέπει να συνεργαστεί με έναν υπάκουο "γίγαντα", αλλά και να αντιμετωπίσει τον τρελό δολοφόνο γνωστό ως Lord Auch.


Κώστας Κίτσιος.






Septic Man trailer από Horrorant